ZBVO
Academy

Bijzondere bij- en nascholing voor medisch specialisten binnen én buiten onze organisatie

Wij bieden zowel onze eigen medisch en paramedisch specialisten als onze klanten bij- en nascholing in de ouderenzorg en ouderengeneeskunde. Maar daar stoppen we niet. Heeft u als huisarts of behandelaar te maken met de medische zorg van oudere patiënten? Bekijk ons (wisselende) aanbod en kies de masterclass of course die bij uw behoefte of interesse past.

Al onze opleidingstrajecten zijn geënt op de vraag hoe we kwaliteit en continuïteit in de ouderenzorg waarborgen. En verbeteren. Zo komt een diversiteit aan vraagstukken aan bod over palliatieve zorg en dwangverpleging, denkt u mee over anderhalflijnszorg en steekt u uw licht op tijdens een lezing, die een nieuwe invalshoek geeft over dementie.

ZBVO Academy biedt:

  • Masterclasses

  • Excellent Courses

  • Talent Courses (voor SO’s in opleiding)

Meer informatie

‘Voor SO’s is de Excellent Course en de Masterclass altijd geaccrediteerd’

Bekijk alle geplande evenementen

Ons aanbod

Met altijd een actueel thema uit de ouderenzorg

Een aantal keren per jaar organiseren we een masterclass rond een punt van aandacht in de ouderenzorg. Denk aan een spreker die u bijpraat en aan het denken zet over onderwerpen waar u in de dagelijkse praktijk tegenaan loopt, zoals polyfarmacie. Deze masterclasses zijn voor medisch specialisten binnen en buiten ZBVO toegankelijk.

Het nuttige verenigd met het aangename

Een Excellent Course is een ‘plusklas’ en draait om een specialistisch thema in een entertainende, luxe setting en hebben altijd een sociaal element. Ze zijn vaak inclusief eten en drinken, een exclusieve rondleiding of college. En entertainment tijdens een avondprogramma, zeker wanneer we een aantal dagen op locatie zijn. De groepen zijn klein en geschikt voor medici in de ouderenzorg binnen én buiten ZBVO.

Speciaal ontworpen voor SO’s in opleiding

Uw unieke eigenschappen, interesses en talenten volop inzetten in uw werk? Uzelf verdiepen in een specifiek thema? Ook tijdens uw opleiding? Ja, dat kan. Neem deel aan een van onze Talent Courses, die worden gegeven op de universiteit.

Academy kalender

Blijf op de hoogte van alle evenementen

Meld u aan voor het ZBVO Academy alert:

Meer lezen van de ZBVO Academy:

10 september 2020

ZBVO magazine (editie 2)