De ZBVO Academy
verbreed je perspectief

Bijzondere bij- en nascholing voor medisch specialisten binnen én buiten onze organisatie

Wij bieden zowel onze eigen medisch en paramedisch specialisten als onze klanten bij- en nascholing in de ouderenzorg en ouderengeneeskunde. Maar daar stoppen we niet. Heeft u als huisarts of behandelaar te maken met de medische zorg van oudere patiënten? Bekijk ons (wisselende) aanbod en kies de masterclass of course die bij uw behoefte of interesse past.

Al onze opleidingstrajecten zijn geënt op de vraag hoe we kwaliteit en continuïteit in de ouderenzorg waarborgen. En verbeteren. Zo komt een diversiteit aan vraagstukken aan bod over palliatieve zorg en dwangverpleging, denkt u mee over anderhalflijnszorg en steekt u uw licht op tijdens een lezing, die een nieuwe invalshoek geeft over dementie.

ZBVO Academy biedt:

  • Masterclasses

  • Excellent Courses

  • Talent Courses (voor SO’s in opleiding)

Meer informatie

‘Voor SO’s is de Excellent Course en de Masterclass altijd geaccrediteerd’

Ons aanbod

Met altijd een actueel thema uit de ouderenzorg

Een aantal keren per jaar organiseren we een masterclass rond een punt van aandacht in de ouderenzorg. Denk aan een spreker die u bijpraat en aan het denken zet over onderwerpen waar u in de dagelijkse praktijk tegenaan loopt, zoals polyfarmacie. Deze masterclasses zijn voor medisch specialisten binnen en buiten ZBVO toegankelijk.

Het nuttige verenigd met het aangename

Een Excellent Course is een ‘plusklas’ en draait om een specialistisch thema in een entertainende, luxe setting en hebben altijd een sociaal element. Ze zijn vaak inclusief eten en drinken, een exclusieve rondleiding of college. En entertainment tijdens een avondprogramma, zeker wanneer we een aantal dagen op locatie zijn. De groepen zijn klein en geschikt voor medici in de ouderenzorg binnen én buiten ZBVO.

Speciaal ontworpen voor SO’s in opleiding

Uw unieke eigenschappen, interesses en talenten volop inzetten in uw werk? Uzelf verdiepen in een specifiek thema? Ook tijdens uw opleiding? Ja, dat kan. Neem deel aan een van onze Talent Courses, die worden gegeven op de universiteit.

Blijf op de hoogte van alle evenementen

Meld u aan voor de ZBVO Nieuwsbrief en mis geen enkel evenement!


Meer lezen van de ZBVO Academy:

24 april 2020 in Academy

Bekijk het webinar drieluik gratis terug

Op 14, 21 en 28 april verzorgde ZBVO (Zorg en Behandeling voor Ouderen) een gewaardeerd webinar drieluik rondom COVID-19. De webinars worden gekenmerkt door unieke sprekers, bijzondere onderwerpen en een…
Read More
10 april 2020 in Academy

Webinar ZBVO Masterclass Specials: COVID-19

ZBVO (Zorg en Behandeling voor Ouderen) organiseert een gratis drieluik webinar specials COVID-19 voor professionals in de ouderenzorg. De webinars worden gekenmerkt door unieke sprekers, bijzondere onderwerpen en een interactief karakter waar ruimte is…
Read More
17 september 2019 in Academy

Masterclass december 2019

Nieuwe initiatieven in de 1 ½ lijns ouderenzorg: succesfactoren en obstakels Datum: Dinsdag 3 december 2019 Locatie: Van Der Valk, Uden (Rondweg 2, 5406 NK Uden) Inloop vanaf 17:00 uur…
Read More