Masterclass ‘Soepel Samenwerken’: Handreiking Taakherschikking Ouderenzorg toepassen in de praktijk

Deze masterclass is 16 juni 2022 live uitgezonden. Je kunt voor deze online scholing een terugkijkticket kopen. zodat je de masterclass kunt kijken wanneer het jou uitkomt.

Sprekers

Amnon, Masterclass soepel samenwerken

Amnon Weinberg
Specialist Ouderengeneeskunde

Mirjam, Masterclass soepel samenwerken

Mirjam Heesbeen
Physician Assistant

Franca, Masterclass soepel samenwerken

Franca Boots
Verpleegkundige in opleiding tot specialist

Pieter le Rütte
Begeleidingskundige / Co-auteur Handreiking

Ontdek de diepere zorgbehoefte van mensen met dementie door kunst

Bas ter Brugge
Host / AIOS Ouderengeneeskunde

Informatie over deze masterclass

Op donderdag 31 maart jl. hebben Verenso, V&VN VS en NAPA met elkaar geproost op de samenwerking en het tot stand komen van de gezamenlijke ‘Handreiking Taakherschikking Ouderenzorg’. Het eindresultaat moet voor soepele samenwerking zorgen en duidelijkheid scheppen over taakherschikking tussen de genoemde zorgprofessionals. Maar wat kan je er mee en hoe pak je dat aan?

In deze masterclass wordt er uitleg gegeven door een van de auteurs over de inhoud van deze handreiking en hoe je dit toepast in de dagelijkse praktijk. Elke vakgroep is zelf verantwoordelijk voor de inhoudelijke verdeling van taken tussen SO’s, VS’en en PA’s. Echter worden de kansen te weinig benut. Er is namelijk veel meer mogelijk dan je denkt. Aan de hand van praktische voorbeelden geven we je een structuur om het gesprek binnen jouw vakgroep aan te gaan.

Naast dat we de handreiking samen uitpluizen, gaan we ook interactief het gesprek aan door jou aangedragen suggesties live in de nascholing te bespreken met experts uit elk betrokken vakgebied.

Accreditatie

Omdat we deze masterclass al live hebben uitgezonden, is het helaas niet mogelijk om accreditatiepunten te behalen voor deze scholing. Ben je geïnteresseerd in geaccrediteerde scholing, kijk dan op in de agenda.

Waarom kies je voor deze masterclass:

  • Zeer actueel door het recent gepubliceerde document Handreiking Taakherschikking Ouderenzorg door Verenso, V&VN VS en NAPA
  • Je kan er actief mee aan de slag
  • Praktijksituaties besproken

Hoe werkt het terugkijkticket?

Na het boeken van je terugkijkticket, ontvang je via Eventix een mail met de bevestiging van je aankoop. Op de bijlage in deze mail staat een link waarmee je de masterclass kunt terugkijken wanneer jij wilt.

Heb je vragen, schroom dan niet contact op te nemen via info@zbvo.nl of 073 – 2340004

Bestel hier je ticket!

Na het boeken van je terugkijkticket, ontvang je via Eventix een mail met de bevestiging van je aankoop. Op de bijlage in deze mail staat een link waarmee je de masterclass kunt terugkijken wanneer jij wilt.

Meer over de ZBVO Academy

Deelname voor ALLE medische en paramedische specialisten

De ZBVO Academy biedt bij- en nascholing aan voor alle medisch en paramedische specialisten in de ouderenzorg en ouderengeneeskunde. Dit betekent dat je van harte welkom bent om deel te nemen, ook als je niet bij ZBVO werkt. Kennis is er namelijk om te delen. Bekijk hiernaast ons wisselende aanbod en selecteer de masterclass of course die bij jouw behoefte of interesse past.

Al onze scholingsactiviteiten staan in het teken van kwaliteit en continuïteit in de ouderenzorg en het verbeteren hiervan. Tevens zijn alle activiteiten interactief en geaccrediteerd.

ZBVO Academy staat garant voor interessante, actuele en geaccrediteerde nascholingen

Blijf op de hoogte van alle evenementen

Meld u aan voor de ZBVO Nieuwsbrief en mis geen enkel evenement!


Meer lezen van de ZBVO Academy: