Als vakgroep
kennis opdoen
met ZBVO

ZBVO als opleider van vakgroepen

Zorg is altijd in ontwikkeling, dus wij ook. Met regelmaat helpt ZBVO andere zorgorganisaties met een passend trainingsaanbod voor hun eigen zorg- of (para)medisch personeel.

Dit kan op diverse manieren waarbij we altijd wensen en behoeften inventariseren om een aansluitend programma aan te kunnen bieden.

 • Cyclische scholing / In-company trainingen
 • Intervisie / Supervisie
 • Consultancy
 • Strategiedagen en kennissessies
Ik zoek begeleiding bij trainingen voor mijn vakgroepNeem contact met ons op

Ben je op zoek naar wat anders?

Zoek je als zorgprofessional een geaccrediteerde nascholing? Of kunnen we je helpen met een opleidingsplaats of stage in de ouderenzorg? Kies dan een van opties hieronder.

Ik ben zorgprofessional en zoek geaccrediteerde nascholingIk zoek een opleidingsplaats of stage in de ouderenzorg

Op deze manieren levert ZBVO trainingen aan andere vakgroepen

Wil je jouw vakgroep eenmalig of periodiek trainen? Dan kan je ook bij ZBVO terecht. In samenspraak zorgen we voor een goed scholingsprogramma wat we op een locatie naar keuze komen geven. Deze scholingen worden altijd door een expert van ZBVO gegeven. Indien gewenst kan er ook nog een gastdocent met specifieke expertisegebied aan het trainersteam worden toegevoegd (bijv. een hoogleraar of wetenschapper). Ook kunnen we zorgen voor accreditatie, hand-outs en andere educatieve materialen.

Door ons gevarieerde team is onze specialisatie in de ouderenzorg breed. Speciale kennis of wensen voor een training? Laat het ons gerust weten.

GZ-psycholoog Kim Ballak geeft een scholing over Lewy Body Dementie.
Neem contact met ons op

Leren van gevallen uit de praktijk, is misschien wel de beste manier. Intervisie is een methode om met een kleine groep vakprofessionals een of meerdere casussen te bespreken aan de hand van video en audio-opnames, case-documenten en gedragsanalyses. Hierbij staat een intervisievraag centraal.

ZBVO kan voor jouw vakgroep intervisiebijeenkomsten organiseren die geleid worden door een erkend begeleidingskundige. Ook kunnen we zorgen voor de bijbehorende accreditatie en uitwerking van het intervisiedocument.

ZBVO Begeleidingskundige Pieter le Rütte verzorgt intervisiebijeenkomsten.

Als je tegen strategische, organisatorische of samenwerkingsproblemen aan loopt kan dit de kwaliteit van de zorg voor ouderen beïnvloeden. Ook op deze gebieden kan ZBVO management en zorgprofessionals dichter naar elkaar toe brengen.

Er is behoefte aan oplossingen. Maar daarvoor is het cruciaal om goed te kijken over welke en wiens problemen het eigenlijk gaat. Onze ervaring is dat het voor inzicht in een complexe situatie nodig is om even stil te staan.

We bevragen je en helpen je vanuit onze kennis van de multidisciplinaire ouderenzorg en ouderengeneeskunde, management en bestuur en complexe samenwerkingssituaties. Onafhankelijk, zorgvuldig, stapsgewijs.

Begeleidingskundige Pieter le Rütte laat management en zorgprofessionals beter samenwerken

Strategiedagen en kennissessies helpen bij de samenwerking en koers binnen de organisatie. ZBVO organiseert deze dagen jaarlijks. Tijdens deze dagen en sessies blijft het management op de hoogte van wat er leeft onder de professionals en andersom blijven professionals op de hoogte van plannen, ideeën en besluiten van het management. Iedereen kan hier zijn eigen visie op geven waardoor waardevolle samenwerkingen en parallellen ontstaan.

ZBVO helpt graag bij de opzet en de inhoud van deze dagen en sessies. Door onze ervaring weten we goed hoe we deze dagen moeten indelen en begeleiden.

ZBVO houdt zelf ieder jaar een strategiedag.
Neem contact met ons op

Meer informatie?

Heb jij en je zorgteam behoefte aan begeleiding en trainingen om zo de kennis op peil te houden? Neem dan contact met ons op!

  Kunnen wij je helpen?

  We staan je graag te woord over trainingen voor zorgorganisaties en vakgroepen!

  Telefoonnummer: 073 – 234 000 4
  E-mailadres: info@zbvo.nl