Angenita Rosenbrand: Het verschil maken doe je samen

By 12 februari 2021april 15th, 2022Medewerkers

ZBVO kwam op mijn pad, toen ik op zoek was naar een baan, die nog beter aansluit bij mijn talenten en wensen. Ik was projectmanager bij een trainingsbureau, die gespecialiseerd is in het ontwikkelen en succesvol maken van mensen en organisaties. Hier leerde ik veel op het gebied van klantvriendelijkheid en servicegerichtheid, zaken die ik ook wilde inzetten bij de volgende werkplek. Mijn focus op ‘Let’s help the other succeed’ sprak Stefan Lucius aan en een week later was het contract met ZBVO getekend. Ik kon niet wachten om te starten!

Persoonlijke affiniteit

Al bij het eerste gesprek werd me duidelijk dat er een enorme uitdaging lag in het opzetten van het secretariaat en de ondersteuning van het bestuur. Er was beperkte structuur en allerlei zaken lagen te wachten om professioneel georganiseerd te worden. En van die klussen ging mijn hart sneller kloppen.

Vanaf dag een heb ik de vrijheid ervaren om dit helemaal opnieuw in te richten. Ik word enorm enthousiast van dat stapje extra en de waardering die je ervaart. Dit deel ik graag met de mensen waar ik mee werk. Samen kijken naar wat beter kan en dat plan met elkaar uitvoeren. Ik ben pas tevreden als de bedachte verbetering ook echt tastbaar en bewezen is in de praktijk.

Impact in de praktijk

Bij alles wat ik doe stel ik mijzelf de vraag: wat wil ik bijdragen? Het mooiste aan mijn werk is met de ander meedenken en hem of haar ontzorgen, zodat diegene zich kan richten op zijn of haar expertise. Meer leveren dan verwacht en de ander helpen. En dat doe ik het liefst met een lach en gezonde dosis humor.

Mijn focus ligt bij de ondersteuning van het bestuur. Daarnaast is het professionaliseren van het secretariaat een fantastische uitdaging. Hoe pak je dat aan? Ik geloof in het ‘zien’ van mensen en de ander in zijn kracht zetten door zijn of haar talenten in te zetten. En in investeren in persoonlijke ontwikkeling, om zo tot de beste versie van jezelf te komen.

Doordat we een team van gedreven en energieke specialisten hebben, zijn we uniek en staan we voor onze pay-off: Ouderenzorg  staat centraal. Altijd.

Altijd betrokken, vanaf de eerste minuut

Bij ZBVO ervaar ik de ruimte om mijn ambitie te volgen. En dat geldt voor iedereen. Je kunt hier opleidingen, masterclasses en excellent courses volgen in en buiten onze Academy. Als je start, word je een buddy toegewezen. Hij of zij helpt je thuis te voelen in de organisatie. Tijdens de jaarlijkse strategiedag mag je meedenken over de visie, het beleid en de ontwikkelingen in de organisatie. Jouw mening telt. Ook als nieuwkomer of stagiair.

Angenita Rosenbrand (40) in het kort

  • Woont met man Hanko en hun 2 dochters in Meeuwen
  • Bij ZBVO sinds mei 2019
  • Hiervoor: projectmanager, officemanager en directiesecretaresse
  • Mijn droom: een huis aan het water in Iseo (Italië)
  • Investeert graag in persoonlijke ontwikkeling – om te werken aan de beste versie van zichzelf
  • Duikt het liefste de yoga studio in voor een hot-yoga les.

Waarom ZBVO?

Iedereen binnen ZBVO is erop gericht ouderen een fijne oude dag te geven. Zoals de ouderen die zelf willen.

Dat betekent dat wij het anders doen. Met elkaar. Zie jij nieuwe mogelijkheden? Kan het beter of anders? Dan kijken we samen hoe we dat faciliteren. Als je hart daar sneller van gaat kloppen, ben je bij ons aan het juiste adres. Bij ons kan ‘t!

Enthousiast geworden door het verhaal van Angenita Rosenbrand en benieuwd welke kansen ZBVO jou kan bieden?

Wil je op de hoogte gehouden worden als er een nieuw interview uit komt? Schrijf je dan in voor de ZBVO nieuwsbrief!