Vacature: Ergotherapeut Rosmalen/Nuland (parttime)

By 15 mei 2020juni 10th, 2020Nieuws
ergotherapeut

Voelt u zich thuis in een organisatie met ambities? Wilt u impact hebben en gaat u voor waarde creatie vanuit uw specialisme? Dan is ZBVO de juiste match voor u!

ZBVO levert gespecialiseerde behandeling aan ouderen, waar deze zich ook bevinden: thuis, in een verpleeghuis of in een zorgvilla. Excellente en gepassioneerde specialisten ouderengeneeskunde en paramedici zetten zich dagelijks in voor de gezondheid van onze ouderen, gefaciliteerd door het bedrijfsbureau en de ZBVO Academy. ZBVO kent prima arbeidsvoorwaarden, een platte bedrijfsstructuur, benut individuele ontwikkelingsmogelijkheden en hecht veel waarde aan collegialiteit.

Als ergotherapeut bij ZBVO heeft u ervaring in het werken met ouderen en ben je op korte termijn beschikbaar. U gaat altijd voor het best haalbare en uw inlevingsvermogen is uitstekend. U bent verbindend in een multidisciplinaire setting, maar ook zelfstandig red u zich prima. U zorgt voor het verbeteren van het functioneren van uw cliënten en u vergroot hun zelfstandigheid. Door middel van het luisteren naar hun behoefte zorgt u dat zij letterlijk en figuurlijk een stap vooruit weten te zetten. U weet precies in te schatten wat er nodig is om die vooruitgang te boeken, intramuraal én extramuraal. U weet welke vorm van wonen, behandeling en aanpak het beste is voor uw cliënten.

ZBVO bouwt samen met de juiste mensen, gedragen door onze kernwaarden en gedreven door kennis, aan excellente ouderenzorg. In plaats van bestaande systemen te verbeteren, denken en handelen wij out of the box om de ouderenzorg efficiënt en met behoud en zelfs verbetering van kwaliteit in te zetten. Voelt u zich thuis in een organisatie met ambities? Wilt u impact hebben en gaat u voor waarde creatie vanuit uw specialisme? Dan maken we graag kennis met u.

Solliciteren? Stuur uw motivatiebrief en CV naar dhr. S. Lucius, directeur/bestuurder via s.lucius@zbvo.nl of solliciteer via onderstaande knop.

Liever eerst een oriënterend gesprek met een collega? Neem dan contact op met Angenita Rosenbrand, bestuurssecretaresse ZBVO, via a.rosenbrand@zbvo.nl of bel 073 – 2340004.

Solliciteren