Vacature: Ergotherapeut Rosmalen/Nuland (parttime)

By 15 mei 2020mei 19th, 2020Nieuws
ergotherapeut

Voel jij je thuis in een organisatie met ambities? Wil jij impact hebben en ga je voor waarde creatie vanuit jouw specialisme? Dan is ZBVO de juiste match voor jou!

ZBVO levert gespecialiseerde behandeling aan ouderen, waar deze zich ook bevinden: thuis, in een verpleeghuis of in een zorgvilla. Excellente en gepassioneerde specialisten ouderengeneeskunde en paramedici zetten zich dagelijks in voor de gezondheid van onze ouderen, gefaciliteerd door het bedrijfsbureau en de ZBVO Academy. ZBVO kent prima arbeidsvoorwaarden, een platte bedrijfsstructuur, benut individuele ontwikkelingsmogelijkheden en hecht veel waarde aan collegialiteit.

Als ergotherapeut bij ZBVO heb je ervaring in het werken met ouderen en ben je op korte termijn beschikbaar. Je gaat altijd voor het best haalbare en je inlevingsvermogen is uitstekend. Je bent verbindend in een multidisciplinaire setting, maar ook zelfstandig red jij je prima. Jij zorgt voor het verbeteren van het functioneren van jouw cliënten en je vergroot hun zelfstandigheid. Door middel van het luisteren naar hun behoefte zorg je dat zij letterlijk en figuurlijk een stap vooruit weten te zetten. Jij weet precies in te schatten wat er nodig is om die vooruitgang te boeken, intramuraal én extramuraal. Jij weet welke vorm van wonen, behandeling en aanpak het beste is voor je cliënten.

ZBVO bouwt samen met de juiste mensen, gedragen door onze kernwaarden en gedreven door kennis, aan excellente ouderenzorg. In plaats van bestaande systemen te verbeteren, denken en handelen wij out of the box om de ouderenzorg efficiënt en met behoud en zelfs verbetering van kwaliteit in te zetten. Voel jij je thuis in een organisatie met ambities? Wil jij impact hebben en ga je voor waarde creatie vanuit jouw specialisme? Dan maken we graag kennis met je.

Wil je solliciteren? Stuur je motivatiebrief en CV naar dhr. S. Lucius, directeur/bestuurder via s.lucius@zbvo.nl of solliciteer via onderstaande knop.

Liever eerst een oriënterend gesprek met een collega? Neem dan contact op met Angenita Rosenbrand, bestuurssecretaresse ZBVO, via a.rosenbrand@zbvo.nl of bel 073 – 2340004.

Solliciteren