Nieuwe look & feel ZBVO draagt visie beter uit 

By 18 december 2018augustus 25th, 2021Nieuws

ROSMALEN – Zorg en Behandeling Voor Ouderen (ZBVO) is vernieuwd. De voormalige stijl dekte niet langer de lading van de professionele zorg die alle ZBVO- specialisten dagelijks inzetten voor hulpbehoevende ouderen. ZBVO onderging een rebrand om hun visie beter uit te dragen. De nieuwe stijl is een representatieve afspiegeling van de kwalitatief goede zorg en specialisten. 

Ouderenzorg staat centraal. Altijd. Dat is de visie van de organisatie die medische en paramedische behandelzorg levert aan ouderen. Deze nieuwe visie vertolkt de onafhankelijke positie van de ZBVO-specialisten. Zij kunnen (relatief) onafhankelijk van alle maatschappelijke bewegingen in het zorglandschap zorg aan ouderen op hoog niveau blijven bieden. En voor zorginstellingen deze (para)medische zorg waarborgen. Aansluitend bij de eigen visie of signatuur, maar met een blijvende focus op de behoeften van de individuele oudere. Nu en in de toekomst: altijd. 

Opvallend en herkenbaar, zo is het vernieuwde uiterlijk van de WTZi erkende zorginstelling te omschrijven. De vernieuwingen zijn overal doorgevoerd, tot aan de website, social media en het nieuwe kantoor. ZBVO is namelijk verhuisd naar De Hoef 96 te Rosmalen. 

De nieuwe huisstijl én het nieuwe kantoor van ZBVO zijn getoond tijdens het dinerevent dat ZBVO organiseerde voor onder andere haar medewerkers op 17 december 2018.
Bekijk hier ook de vernieuwde LinkedIn en Twitter pagina van ZBVO.