Nieuwe terugkijktickets masterclasses beschikbaar

By 6 juli 2023juli 11th, 2023Academy, Nieuws

Nieuwe terugkijktickets masterclasses beschikbaar

Onlangs is ZBVO gestart met het aanbieden van terugkijktickets van de masterclasses.

Vanwege veel vraag, hebben we het mogelijk gemaakt om ZBVO Masterclasses terug te kijken tegen een zeer voordelig tarief van €19.


Een terugkijkticket houdt in:

❌ Geen accreditatiepunten
❌ Geen live vragen stellen
✅ Gereduceerd tarief
✅ Relevante onderwerpen in de ouderenzorg
✅ Kennisverdieping door experts
✅ Bekijken wanneer het jou uitkomt


Er zijn inmiddels 5 terugkijktickets beschikbaar:

Masterclass ‘De ouderenzorg van de toekomst’
In deze masterclass delen de experts Martin Smalbrugge (hoogleraar ouderengeneeskunde en SO) en Anne Roosendaal (SO en klimaatdokter) hun visie op de ouderenzorg anno 2035. Onderwerpen die aan bod komen zijn o.a. slim incontinentiemateriaal, taakherschikken – en moet je dit nog wel zo noemen? – naar psychologen en de gezondheidsparadox. Je krijgt veel concrete tips en handvaten.

Masterclass ‘Parkinson’: een update in een complex ziektebeeld
In deze masterclass deelden de experts Danny Hommel (SO), Teun van Strien (neuroloog) met onze host Bas ter Brugge (SO) hun kennis over de complexe ziekte Parkinson. Ze geven antwoord op vele inhoudelijke vragen én geven praktische tips.

Masterclass ‘Het ritme van de muziek’ 
In deze masterclass gaan de experts Maartje de Lint en Annemieke de Vries in op de werking van de hersenen en het effect dat intonatie van de stem, zang, luisteren naar muziek en bespelen van instrumenten heeft op mensen met dementie.

Masterclass ‘Soepel Samenwerken’: taakherschikking ouderen
Deze masterclass is gewijd aan de handreiking Taakherschikking Ouderenzorg. Pieter le Rütte, Amnon Weinberg, Franca Boots, Mirjam Heesbeen zaten aan tafel bij Bas ter Brugge voor een toelichting en praktische tips hoe de handreiking binnen een organisatie in te zetten is.

Masterclass ‘Nachtdieren’: Slaapproblemen bij ouderen 
Slaapexperts 🍀Lisette Venekamp en Ingrid Verbeek geven inzicht in hoe slaap werkt bij ouderen en hoe dit verandert bij bepaalde ziektebeelden.

Masterclass terugkijken