Ouderenzorg
staat centraal.
Altijd.

Onze referenties

ZBVO laat haar partners voor zich spreken.

Daar doen we het voor

“Iedere kwetsbare oudere of patiënt met complexe zorgvragen die behandeling nodig heeft, thuis of in een zorginstelling, kan deze volgens eigentijdse maatstaven en professionele normen via ZBVO geleverd krijgen”.

De Annenborch

Ouderen zo zelfstandig, veilig en comfortabel mogelijk hun leven laten leiden op een plek waar zij zich thuis voelen. Dat is wat De Annenborch doet.

Zorg in Oktober

Zorg op maat, met een lokale kleur. Dat is wat wij bieden aan jonge en oudere senioren, chronisch zieken en gehandicapten die als gevolg van ouderdom, ziekte of een handicap beperkingen ervaren.

RAZ

Zorgorganisatie RAZ verleent zorg en service aan huis voor iedereen die dat nodig heeft. De afkorting RAZ staat voor Residentiële & Ambulante service en Zorg.

Maasduinen

Maasduinen varieert van zelfstandig wonen, wonen met zorg, verpleging en behandeling tot zorg thuis. De thuiszorg bestrijkt het hele werkgebied.

Maaswaarden

Onze organisatie bestaat uit verpleeghuizen en een verzorgingshuis. Daarnaast bieden wij thuiszorg, dagbesteding, maaltijdverzorging thuis, restaurantvoorzieningen en hulp bij sociale alarmering.

Laverhof

Laverhof richt zich op ouderen in de regio’s Berlicum, Dinther, Eerde, Heeswijk, Loosbroek, Middelrode, Schijndel, Vinkel, Vorstenbosch en Wijbosch en op religieuzen van de congregaties van JMJ en de Zusters van Liefde.

Sint Jozefoord

In een bosrijke omgeving ligt verzorgings- en verpleeghuis Jozefoord. Naast de zusters van het voormalig klooster, vinden mensen met psychogeriatrische (dementie) en/of lichamelijke klachten hier rust, ruimte en goede zorg.

Archipel

Archipel heeft een brede dienstverlening in zorg, welzijn en wonen. Gaat het om een prettige woonomgeving, meer sociale contacten of om zorg: bij iedere vraag zoeken we samen met u naar een oplossing.

Stichting Humanitas

Stichting Humanitas is actief op het gebied van zorg, welzijn, huisvesting en dienstverlening.