De Annenborch

ouderenzorg in Rosmalen

Onze samenwerking met de Annenborch:

“ZBVO is een begrip binnen de Annenborch die al bijna 10 jaar de gehele behandeling voor onze cliënten van onze psychogeriatrische afdeling verzorgt. Het is een behandelteam dat meedenkt vanuit het perspectief van de cliënt én de organisatie. De professionals zijn laagdrempelig en communicatief vaardig. Voor onze cliënten levert ZBVO zorg op maat en wordt oprecht gekeken vanuit mogelijkheden.

Het team van ZBVO levert al jaren continuïteit van zorg van hoge kwaliteit. Zij zijn een vast onderdeel van onze organisatie wat zich uit in een grote mate van betrokkenheid”

Trudy van Keulen
manager PG-afdeling

Wil je graag weten wat wij voor jouw zorgorganisatie kunnen betekenen? 

Neem contact met ons op
De Annenborch, ouderenzorg in Rosmalen

Over de zorginstelling

De Annenborch is een moderne, flexibele en innovatieve organisatie met behoud van eigenheid, waarin kwaliteit van zorg en dienstverlening hoog in het vaandel staat.

Bekijk ook onze andere relaties

Oktober

Zorg op maat, met een lokale kleur. Dat is wat wij bieden aan jonge en oudere senioren, chronisch zieken en gehandicapten die als gevolg van ouderdom, ziekte of een handicap beperkingen ervaren.

Ontzorgd Wonen

Ontzorgd Wonen Groep biedt senioren een fijne, passende en veilige woonplek in Nederland. Door de zelf ingerichte en geclusterde woningen zijn onze bewoners zelfstandig, maar niet alleen.

Sint Jozefoord

In een bosrijke omgeving ligt verzorgings- en verpleeghuis Sint Jozefoord. Naast de zusters van het voormalig klooster, vinden mensen met psychogeriatrische (dementie) en/of lichamelijke klachten hier rust, ruimte en goede zorg.

Bekijk alle relaties