Ontzorgd Wonen Groep

Samen creëren we uw nieuwe thuis.

Onze samenwerking met Ontzorgd Wonen Groep

Bij de Ontzorgd Wonen Groep is ZBVO actief bij locatie Sibelius in Oss. Het biedt plaats aan 105 comfortabele, luxe appartementen met twee, drie of vier kamers. Onze specialisten ouderengeneeskunde verzorgen er diagnostiek en behandeling.

De samenwerking met Ontzorgd Wonen is prettig en constructief, aldus onze specialisten.

Wilt u graag weten wat wij voor uw instelling kunnen betekenen?

Neem contact met ons op
Ontzorgd Wonen Groep

Over de organisatie

Ontzorgd Wonen Groep biedt senioren een fijne, passende en veilige woonplek in Nederland. Door de zelf ingerichte en geclusterde woningen zijn onze bewoners zelfstandig, maar niet alleen. De nabijheid van medische zorg en medebewoners, maar ook de persoonlijke spullen, aanloop van familie en privacy zorgen voor een veilig en vertrouwd gevoel bij onze bewoners.

Bekijk ook onze andere relaties

De Annenborch, ouderenzorg in Rosmalen

De Annenborch

Ouderen zo zelfstandig, veilig en comfortabel mogelijk hun leven laten leiden op een plek waar zij zich thuis voelen. Dat is wat De Annenborch doet.

Oktober

Zorg op maat, met een lokale kleur. Dat is wat wij bieden aan jonge en oudere senioren, chronisch zieken en gehandicapten die als gevolg van ouderdom, ziekte of een handicap beperkingen ervaren.

Ontzorgd Wonen Groep

Ontzorgd Wonen

Ontzorgd Wonen Groep biedt senioren een fijne, passende en veilige woonplek in Nederland. Door de zelf ingerichte en geclusterde woningen zijn onze bewoners zelfstandig, maar niet alleen.

Bekijk alle relaties