Succesvol Verenso congres

By 6 juni 2023juli 6th, 2023Nieuws

Afgelopen 1 juni was ZBVO aanwezig op het Verenso congres met een heuse cocktailbar. We stelden bezoekers de vraag: “wat is jouw ideale cocktail van werkzaamheden?” Het congres werd net zoals andere jaren goed bezocht, met name door specialisten ouderengeneeskunde (SO) en artsen in opleiding (AIOS).

Dit jaar stond het congres in het teken van ‘duurzame ouderengeneeskunde’. Een belangrijk en mooi thema vinden we bij ZBVO, dit is de reden dat we er op 29 juni 2023 een verdiepende online masterclass over organiseren.


Reserveer je masterclass met korting

Wil je je verder verdiepen in de ouderenzorg van de toekomst en de visie van experts horen? Boek dan direct je ticket voor de verdiepende, interactieve Masterclass ‘De ouderenzorg van de toekomst’. Met de speciale Verenso-congres kortingscode ZBVO-30VER ontvang je maar liefst €30 korting.

29 juni  |  19.30u-21.30u online  |  2 accreditatiepunten

Reserveer direct je aanwezigheid

Welke cocktail van werkzaamheden biedt ZBVO?

De cocktails en mocktails vonden gretig aftrek onder de 650 deelnemers van het congres. Tussen de interessante lezingen door, stond men maar al te graag in de rij te wachtten op een speciaal voor hen gemaakte cocktail. Bij onze professionele cocktailshaker konden ze kiezen uit maar liefst 5 cocktails, met en zonder alcohol: precies zoals zij het wilden. Dat vinden we namelijk belangrijk; dat we aansluiten bij de wensen en ambities van potentiële collega’s.

Je vraagt je wellicht af welke cocktail ZBVO qua werk aan je kan bieden. Dat is o.a. het volgende:

  • werkzaamheden passend bij je ambities en wensen en een werkgever die hierin meebeweegt.
  • onderdeel worden van een actieve, multidisciplinaire vakgroep.
  • meewerken aan innovatieve projecten die écht verschil maken.
  • maximale ondersteuning op administratief gebied.
  • zelf bepalen hoe zichtbaar je bent in het veld.
  • en… leuke activiteiten met je collega’s.

Klinkt dit je goed in de oren en ben je nieuwsgierig geworden, kom dan eens op de cocktail.. uhm koffie. Reserveer jouw koffiemomentje via bit.ly/espresSO

Demonstraties formularium app

Naast dat we een cocktailbar hadden op het congres, gaf collega Esther van Kollenburg, Specialist Ouderengeneeskundee, ook demonstraties met onze formularium app. Als één van de ontwikkelaars van de app, kon zij uiteraard als geen ander vertellen wat er nu zo speciaal en handig is aan dit hulpmiddel.

Met veel plezier heb ik het formularium mee mogen ontwikkelen. Ik ben erg trots op het resultaat: het is actueel en heel gebruiksvriendelijk. De app is beschikbaar op je telefoon en heb je dus altijd bij de hand.

– Esther van Kollenburg, Specialist Ouderengeneeskunde

Wil je meer weten over de app, bekijk dan eens het filmpje op onze website of neem direct contact op.

Formularium 2 maanden gratis
Heb je interesse in ons digitale formularium? Je kan het 2 maanden gratis uitproberen. Wil je direct meer weten over de mogelijkheden en kosten, neem dan contact met ons op. We helpen je graag.

Kortom: het was wat ons betreft weer een geslaagd Verenso congres!
Dat zie je ook aan de foto’s.