Even voorstellen: SO en consultant Amnon Weinberg 

Bij ZBVO ben ik momenteel SO bij Domus Magnus, locatie Hilversum en Baarn. Daarnaast ben ik gekomen voor de aansluiting bij de eerstelijns ondersteuning van ouderen bij huisartsenpraktijken in de regio Eemland. Ik ben zzp’er, maar zelfstandige professionals worden niet gecontracteerd door zorgverzekeraars. Ik woon nog niet zo lang in Amersfoort en wil me zeker nog 5 jaren blijven inzetten voor de ouderenzorg, zowel uitvoerend als beleidsmatig. ZBVO kwam op mijn pad in mijn zoektocht en het klikte direct. Mijn ambities en die van de organisatie blijken dicht bij elkaar te liggen. Vanaf 1 juni 2020 ben ik in dienst bij ZBVO.

ZBVO als ambitieuze organisatie

ZBVO is net als ik bezig met efficiëntie, samenwerking en taakherschikking om zo de kwaliteit van zorg en leven van ouderen te optimaliseren. De SO kan daar een mooie rol in spelen. ZBVO is een innovatieve, lerende organisatie, waarin jij je ontwikkelt en je ambities volgen kunt. Je krijgt veel vrijheid, maar je moet wel een bijdrage willen leveren.

ZBVO vervult in bepaalde thema’s een pioniersrol en is toekomstgericht. Daar denk ik graag in mee en kijk ik uit naar de samenwerking met de collega’s binnen ZBVO. De organisatie kent geen hiërarchische lagen. ZBVO is een zakelijke organisatie, die op de inhoud kwaliteit centraal stelt.

Daarom ben ik blij dat ik ZBVO gevonden heb.

Amnon Weinberg