Welkom Angenita & Diana

By 29 maart 2019januari 31st, 2020Medewerkers

Angenita Rosenbrand

Vanaf 1 mei as. mag ik aan de slag bij ZBVO als bestuurs secretaresse. Ik kijk hier enorm naar uit en wil voor nu alvast gebruik maken van de gelegenheid om mezelf kort voor te stellen. Mijn naam is Angenita Rosenbrand, ik ben 37 jaar en woon samen met mijn man, 2 mooie dochters en hond in Meeuwen. Een klein dorp in de gemeente Altena, iets ten noorden van de Bergsche Maas. We wonen hier met veel plezier en genieten daar van de rust en het wijdse uitzicht.

Naast mijn werk geniet ik van gezellig uit eten gaan, films kijken en leuke dingen doen met het gezin. Ik vind mijn ontspanning in hot yoga en in de zomer vind ik suppen ontzettend leuk om te doen. Daarnaast ben ik zo vaak mogelijk te vinden in Iseo, Italië. Dat voelt voor mij echt als een tweede thuis. Daar geniet ik enorm van de bergen, het meer, de mensen, hun prachtige stijl en mode, de taal en natuurlijk het eten & drinken! Verder ben ik actief op de basisschool als lid van de oudergeleding in de Medenzeggenschapsraad en ben ik al jaren lid van de plaatselijke EHBO vereniging, waarvoor ik o.a. op de basisschool de Jeugd EHBO verzorgde. Ik haal veel voldoening uit het ontzorgen van mensen en helpen de ander succesvol te zijn, dit loopt dan ook als een rode draad door mijn loopbaan. De ander faciliteren in wat hij of zij nodig heeft en echte verbinding maken (of dit nu je collega, klant, of een ander is). Uiteindelijk maakt nog altijd de mens het verschil in deze steeds meer digitale wereld. Ik zie er dan ook enorm naar uit om jullie in de toekomst te ontmoeten en de kennismaking verder voort te zetten. Fijn om onderdeel te worden van deze dynamische organisatie en samen de visie ‘Ouderenzorg staat centraal. Altijd’ verder tot leven te brengen, zodat ZBVO een begrip wordt binnen de ouderengeneeskunde.

Diana in ’t Groen

Mijn naam is Diana in ’t Groen (54 jr.). Ik ben logopedist, moeder van 3 thuiswonende jongvolwassenen en echtgenoot van een ergotherapeut. Als logopedist ben ik gaan werken in scholen en verpleeghuizen. Sinds vorig jaar ben ik verbonden aan een eerste lijns praktijk in Schijndel. Mijn motto is: interdisciplinair kom je verder. Samenwerking met de ergotherapie, fysiotherapie en andere disciplines van ZVBO ligt voor de hand. Door de jaren heb ik na- en bijscholing gevolgd met een brede allround interesse voor alle leeftijden (kinderen, jongeren en volwassenen). Ik ben lid van de Nederlandse Vereniging voor Logopedie en Foniatrie (NVLF) en sta ingeschreven in het kwaliteitsregister paramedici. Voor mij is mijn behandeling een succes als ik voor mijn cliënt een basis kan leggen voor een goede communicatie. Communicatie is een middel om sociaal optimaal te functioneren. Als je kunt duidelijk maken wie je bent kun je meer jezelf zijn. Bij de oudere mens is de kwaliteit van leven voorop, en dat kun je het beste bereiken door optimale communicatie in een veilige situatie.