SO of paramedicus
bij ZBVO worden?

Vacatures in de ouderenzorg

Werken bij ZBVO is anders dan anders

Ons motto is: bij ons kan het!

Omdat onze Specialisten Ouderengeneeskunde en paramedici onze missie en visie uitdragen: effectiviteit in de ouderenzorg, zodat de kwaliteit van leven gewaarborgd is, met minder handen. Met hart voor de ouderenzorg zijn zij constant op zoek zijn naar verbetering binnen de ouderenzorg en -geneeskunde.

Vul jij ons team aan?

Met spoed gezocht: (basis)artsen voor COVID-19 units voor ouderen in Noord-Brabant. Neem contact met ons op.

Werk dat bij jouw wensen en behoefte past.

Omdat je bij ons jouw ambities waarmaakt: wij zoeken naar werk dat bij jouw wensen en behoefte past. Intramuraal óf extramuraal. Daar zit je bovendien niet aan vast. Binnen het comfort van een vaste aanstelling bewegen wij mee met jouw loopbaanwensen.

Secundaire arbeidsvoorwaarden die bij jou passen.

Omdat we naast een marktconform salaris secundaire arbeidsvoorwaarden bieden, die bij jou passen.

Bij- en nascholing volgen via onze eigen Academy.

Eenvoudig bij- en nascholing volgen via onze eigen Academy. Of een buddy die je begeleidt om zo snel mogelijk wortel te schieten bij onze organisatie en de zorginstelling of praktijk waar je werkt.

Je steentje bijdragen binnen ZBVO.

Omdat jij bijdraagt aan een hechte (vak)groep specialisten, die met elkaar spart, elkaar inspireert en steunt. Jij mag bovendien je steentje bijdragen binnen ZBVO, als je wilt. Binnen onze Academy, als buddy of anders. Die keuze ligt bij jou.

Je kunt leunen op een stabiele basis.

Omdat veel SO’s en paramedisch behandelaars jarenlang bij ons blijven en de zorginstelling waar ze werken. Jij leunt op een stabiele basis.

Onze organisatie is plat en wij halen onze expertise van de werkvloer.

Omdat je als SO, paramedicus en zelfs als stagiair of student ons beleid en de uitvoering ervan mede bepaalt. Onze organisatie is plat en wij halen onze expertise van de werkvloer. En dus van onze Specialisten Ouderengeneeskunde en behandelaars. Ja, ook als je (nog) in opleiding bent.

Onze vacatures

Open sollicitatie

Niet jouw vacature gevonden? Stuur dan een open sollicitatie.

Stuur uw open sollicitatie

Meer informatie?

Wil je graag meer informatie over onze vacatures? Neem dan contact met ons op!

Neem contact op

Vacatures ouderenzorg

Wij hebben altijd vacatures voor Specialisten Ouderenzorg, Fysiotherapeuten, Ergotherapeuten, GZ-psychologen, Basisartsen en andere specialisten vanuit zorginstellingen, zorgvilla’s en huisartspraktijken die hun vraag bij ons neerleggen.
Je bent bij ons in dienst. Wij gaan voor de langetermijnrelatie met zowel de instelling als met jou. We vullen geen tijdelijke capaciteitsproblemen in. Dat maakt ons anders dan het detacherings- of uitzendbureau. Als grootste vakgroep van Nederland zijn wij een hecht team, dat het verschil kan maken.

Pas jij bij ons DNA? Dan komen we graag met jou in gesprek over je mogelijkheden binnen ZBVO onder het genot van een kop koffie. Dit gesprek is informeel, verkennend en vrijblijvend.

Of reageer op één van de bovenstaande vacatures SO of paramedicus.

Het laatste nieuws

De laatste ontwikkelingen binnen de ouderenzorg, ZBVO en onder professionals:

Bekijk alle artikelen