SO of paramedicus
bij ZBVO worden?

Vacatures in de ouderenzorg

Werken bij ZBVO is anders dan anders

Ons motto is: bij ons kan het!

Omdat onze Specialisten Ouderengeneeskunde en paramedici onze missie en visie uitdragen: effectiviteit in de ouderenzorg, zodat de kwaliteit van leven gewaarborgd is, met minder handen. Met hart voor de ouderenzorg zijn zij constant op zoek zijn naar verbetering binnen de ouderenzorg en -geneeskunde.

Vult u ons team aan?

Werk dat bij uw wensen en behoeften past.

Omdat u bij ons uw ambities waarmaakt: wij zoeken naar werk dat bij uw wensen en behoeften past. Intramuraal óf extramuraal. Daar zit u bovendien niet aan vast. Binnen het comfort van een vaste aanstelling bewegen wij mee met uw loopbaanwensen.

Secundaire arbeidsvoorwaarden die bij u passen.

Omdat we naast een marktconform salaris secundaire arbeidsvoorwaarden bieden, die bij u passen.

Bij- en nascholing volgen via onze eigen Academy.

Eenvoudig bij- en nascholing volgen via onze eigen Academy. Of een buddy die u begeleidt om zo snel mogelijk wortel te schieten bij onze organisatie en de zorginstelling of praktijk waar u werkt.

Uw steentje bijdragen binnen ZBVO.

Omdat u bijdraagt aan een hechte (vak)groep specialisten, die met elkaar spart, elkaar inspireert en steunt. U mag bovendien uw steentje bijdragen binnen ZBVO, als u wilt. Binnen onze Academy, als buddy of anders. Die keuze ligt bij u.

U kunt leunen op een stabiele basis.

Omdat veel SO’s en paramedisch behandelaars jarenlang bij ons blijven en de zorginstelling waar ze werken. U leunt op een stabiele basis.

Onze organisatie is plat en wij halen onze expertise van de werkvloer.

Omdat u als SO, paramedicus en zelfs als stagiair of student ons beleid en de uitvoering ervan mede bepaalt. Onze organisatie is plat en wij halen onze expertise van de werkvloer. En dus van onze Specialisten Ouderengeneeskunde en behandelaars. Ja, ook als u (nog) in opleiding bent.

Onze vacatures

Open sollicitatie

Niet uw vacature gevonden? Stuur dan een open sollicitatie.

Stuur uw open sollicitatie

Kopje koffie?

Wil u graag meer informatie over onze vacatures? Neem dan contact met ons op!

Neem contact op

Vacatures ouderenzorg

Wij hebben altijd vacatures voor Specialisten Ouderengeneeskunde, Fysiotherapeuten, Ergotherapeuten, GZ-psychologen, Basisartsen en andere specialisten vanuit zorginstellingen, zorgvilla’s en huisartspraktijken die hun vraag bij ons neerleggen.
U bent bij ons in dienst. Wij gaan voor de langetermijnrelatie met zowel de instelling als met u. We vullen geen tijdelijke capaciteitsproblemen in. Dat maakt ons anders dan het detacherings- of uitzendbureau. Als grootste vakgroep van Nederland zijn wij een hecht team, dat het verschil kan maken.

Past u bij ons DNA? Dan komen we graag met u in gesprek over uw mogelijkheden binnen ZBVO onder het genot van een kop koffie. Dit gesprek is informeel, verkennend en vrijblijvend.

Of reageer op één van de bovenstaande vacatures SO of paramedicus.

Het laatste nieuws

De laatste ontwikkelingen binnen de ouderenzorg, ZBVO en onze professionals:

Columns

Regeldrukte

Column door: Drs. K. Kamperman (Karel), specialist ouderengeneeskunde en sociaal geriater. Met een geruime ervaring binnen de…
morresMarketing
2 oktober 2020
Bekijk alle artikelen