Ben jij net zo
ambitieus als ZBVO?

Kom werken bij de beste vakgroep in de ouderenzorg!

WTZi erkend logo

Onze vacatures

Super snelle sollicitatie service

Ben jij Specialist Ouderengeneeskunde, KaderartsVerpleegkundig Specialist, Physician Assistant of GZ-psycholoog en wil je bij ZBVO werken? Maak dan gebruik van onze super snelle sollicitatie service en laat ZBVO bij jóu solliciteren! Binnen 1 werkdag bellen we je voor een kennismaking.

Ja, laat ZBVO bij mij solliciteren!

Leer ons alvast kennen!

We stellen ons graag voor en vertellen je alles over hoe wij bij ZBVO werken.

Download ons 'Werken bij ZBVO'-pakket

Koffie drinken met ZBVO

Ben jij Specialist Ouderengeneeskunde, Kaderarts in de ouderenzorg, AIOS Ouderengeneeskunde, GZ-psycholoog, Physician Assistant of Verpleegkundig Specialist en wil je alles weten over werken bij ZBVO? We drinken graag koffie met je.

Ja, ik wil graag koffie met jullie drinken!

Open sollicitatie

Niet je gewenste vacature gevonden? Stuur dan een open sollicitatie.

Stuur je open sollicitatie

Schakel gratis onze carrière coach in!

Weet je even niet wat je wil met je carrière in de zorg, of weet je dat juist heel goed maar niet hoe je dat kan verwezenlijken? Praat dan eens gratis met onze carrière coach. Zij hoort graag jouw verhaal aan en geeft je een eerlijk en onafhankelijk advies. Je zit nergens aan vast en doet nieuwe inzichten op die je kan gebruiken bij het verder vormgeven van je loopbaan!

Neem contact met ons op

Werken in de ouderenzorg? Bij ons kan het.

Wij hebben altijd vacatures voor Specialisten Ouderengeneeskunde, GRZ kaderartsen en GZ-psychologen. Maar ook voor ambitieuze verpleegkundig specialisten, fysiotherapeuten, ergotherapeuten en andere (para)medische specialisten hebben we regelmatig een plaats beschikbaar. Staat je vacature er niet tussen, vul dan gerust een open sollicitatie in!

Iedere professional binnen ZBVO draagt onze missie en visie uit: effectiviteit in de ouderenzorg, zodat de kwaliteit van leven gewaarborgd is, op een doeltreffende manier. Met hart voor de ouderenzorg zijn zij constant op zoek zijn naar verbetering binnen de ouderenzorg en -geneeskunde.

Werken voor ZBVO betekent werken voor een gedreven vakgroep in de ouderenzorg. We werken samen met zorginstellingen, zorgvilla’s en huisartspraktijken en daar gaan we langetermijnrelaties mee aan. Bij ZBVO bundelen we onze kennis en kunde en daarmee maak jij het verschil bij de cliënt.

Vul jij ons team aan?
Heb je nog vragen over werken bij ZBVO? We staan je graag te woord via 073 – 23 40 004 of info@zbvo.nl.

ZBVO is anders dan anderen

Werk dat bij jouw wensen en behoeften past

Maak je ambities waar bij ZBVO. Vertel ons waar jouw voorkeuren of interessegebieden liggen. Binnen het comfort van een vaste aanstelling bewegen wij mee met jouw loopbaanwensen.

Werk en privé in balans

We vinden het belangrijk dat werk en privé in balans is. Er staat een compleet bedrijfsbureau voor je klaar dat zaken voor je op kan pakken zodat jij je kan toeleggen op het verlenen van zorg. Ook als instellingen je om meer diensten vragen, staan wij hier tussenin om jouw vrije tijd te bewaken en overbelasting te voorkomen.

Secundaire arbeidsvoorwaarden die bij jou passen

Naast een salaris, staan we open voor op maat gemaakte secundaire arbeidsvoorwaarden.

We belonen het behalen van doelen

Hoe efficiënter het werk, hoe beter de ouderenzorg. Als je voldoet aan de doelen van ons prestatie gebonden component, mag je verwachten dat we dit belonen met leuke (financiële) bonussen.

Je kan leunen op een stabiele basis

Veel SO’s en paramedici blijven jarenlang bij ons dienst. Dit komt omdat de zorginstellingen waar ze werken, vaste partners van ZBVO zijn. Je kan dus rekenen op een vaste plaats en wordt dus niet ingezet om capaciteit op te vullen. Bovendien leun je op een stabiele multidisciplinaire basis van professionals met geriatrische specialisatie.

Bij- en nascholing volgen via onze eigen ZBVO Academy

Eenvoudig bij- en nascholing volgen via onze eigen Academy. Of een buddy die je begeleidt om zo snel mogelijk te kunnen excellereren bij onze organisatie en de zorginstelling of praktijk waar je werkt.

Jouw steentje bijdragen aan de kwaliteitszorg van de vakgroep ZBVO

Je draagt bij aan een hechte vakgroep specialisten, die met elkaar spart, elkaar inspireert en steunt. Deel je visie en breng elkaar naar een hoger level. Dit kan o.a. binnen onze Academy, of als buddy, accounthouder, etc. Die keuze ligt bij jou.

Stel samen onze koers vast

Je bent expert in je vak. Van specialist ouderengeneeskunde tot paramedicus en zelfs stagiair of student: jij voert het beleid uit en mag daar dus ook over meepraten. Onze organisatie is plat en wij halen onze expertise van de werkvloer. Jouw inzichten zijn ons erg waardevol.