Ben jij ook net zo
ambitieus als ZBVO?

Kom werken bij de beste vakgroep in de ouderenzorg!

Onze vacatures

Super snelle sollicitatie service

Ben jij Specialist Ouderengeneeskunde, GRZ Kaderarts of GZ-Psycholoog en wil je bij ZBVO werken? Maak dan gebruik van onze super snelle sollicitatie service en laat ZBVO bij jóu solliciteren! Binnen 1 werkdag bellen we je voor een kennismaking.

Ja, laat ZBVO bij mij solliciteren!

Open sollicitatie

Niet je gewenste vacature gevonden? Stuur dan een open sollicitatie.

Stuur uw open sollicitatie

Werken bij ZBVO is anders dan anders

Wij hebben altijd vacatures voor Specialisten Ouderengeneeskunde, GRZ kaderartsen en GZ-psychologen. Maar ook voor ambitieuze fysiotherapeuten, ergotherapeuten, basisartsen en andere (para)medische specialisten hebben we regelmatig een plaats beschikbaar. Staat uw vacature er niet tussen, vul dan gerust een open sollicitatie in!

Iedere professional binnen ZBVO draagt onze missie en visie uit: effectiviteit in de ouderenzorg, zodat de kwaliteit van leven gewaarborgd is, met minder handen. Met hart voor de ouderenzorg zijn zij constant op zoek zijn naar verbetering binnen de ouderenzorg en -geneeskunde.

Werken voor ZBVO betekend werken voor een gedreven vakgroep in de ouderenzorg. We werken voor zorginstellingen, zorgvilla’s en huisartspraktijken en daar gaan we langetermijnrelaties mee aan. Je bent dan ook bij ZBVO in dienst en daarmee maak je het verschil.

Vul jij ons team aan?

Ons motto is: bij ons kan het!

Werk dat bij jouw wensen en behoeften past

Maak je ambities waar bij ZBVO. Geef aan ons door waar jouw voorkeuren liggen. Binnen het comfort van een vaste aanstelling bewegen wij mee met jouw loopbaanwensen.

Secundaire arbeidsvoorwaarden die bij jou passen

Naast een marktconform salaris, staan we open voor op maat gemaakte secundaire arbeidsvoorwaarden.

Bij- en nascholing volgen via onze eigen ZBVO Academy

Eenvoudig bij- en nascholing volgen via onze eigen Academy. Of een buddy die je begeleidt om zo snel mogelijk te kunnen excellereren bij onze organisatie en de zorginstelling of praktijk waar je werkt.

Je kan leunen op een stabiele basis

Omdat veel SO’s en paramedisch behandelaars jarenlang bij ons blijven en de zorginstelling waar ze werken. U leunt op een stabiele basis.

Jouw steentje bijdragen aan de kwaliteitszorg van de vakgroep ZBVO

Je draagt bij aan een hechte vakgroep specialisten, die met elkaar spart, elkaar inspireert en steunt. Deel je visie en breng elkaar naar een hoger level. Dit kan binnen onze Academy, als buddy of accounthouder of anders. Die keuze ligt bij jou.

Stel samen onze koers vast

Je bent expert in je vak. Van specialist ouderengeneeskunde tot paramedicus en zelfs stagiair of student: jij voert het beleid uit en mag daar dus ook over meepraten. Onze organisatie is plat en wij halen onze expertise van de werkvloer. Jouw inzichten zijn ons erg waardevol.