Koffie drinken
& alles te weten komen
over werken bij ZBVO

EspresSO Tour

Ouderenzorg in een nieuw jasje: professioneel, effectief én persoonlijk. Wil jij daar alles over weten? We komen graag naar je toe!

Dit is je kans om laagdrempelig kennis te maken met ZBVO
Onder het genot van een heerlijk kopje koffie willen we vrijblijvend met je kennismaken. Wij vertellen jou over ZBVO: wat vinden wij belangrijk in het bieden van de beste ouderenzorg en wat bieden wij medisch specialisten die via ons aan de slag gaan? Jij vertelt ons over jouw wensen en ambities. Uiteraard kun je tijdens de ontmoeting al je vragen stellen. Na afloop van het koffiemoment weet je alles over het werken bij ZBVO en kun je bepalen of het werken bij ZBVO je aantrekkelijk lijkt: op korte of langere termijn.

Voor wie?
De koffiemomenten zijn gericht op specialisten ouderengeneeskunde, kaderartsen uit de ouderenzorg, aios ouderengeneeskunde, GZ-psychologen, physician assistants, verpleegkundig specialisten en praktijkondersteuners. Ben of ken jij iemand in een voorgenoemd functiegebied, dan drinken we graag koffie met je!

Praktisch
Momenteel staat er geen vaste data gepland, maar uiteraard kun je altijd op verzoek een koffiemoment aanvragen. Dit kan ook online!

Wij kijken ernaar uit om je te ontmoeten!
Team ZBVO

Werken bij ZBVO?

Werken voor ZBVO betekent werken voor een gedreven vakgroep op het gebied van gespecialiseerde ouderenzorg. We bieden langdurige projecten voor Specialisten Ouderengeneeskunde (SO) en andere medische professionals bij diverse partners in Nederland. We gaan altijd uit van jouw wensen en ambities die we graag met jou bespreken, maar natuurlijk hebben we ook altijd concrete vacatures.

Bekijk alle vacatures

“Tijdens het koffiemoment, dat ik had met Esther en Elske, kreeg ik de mogelijkheid om al mijn vragen te stellen en heb ik meer inzicht gekregen in wat voor soort organisatie ZBVO is. Ik vond het een heel prettig gesprek dat leidde tot een gesprek met de bestuurder. Daarna is het allemaal vrij snel gegaan en koos ik voor ZBVO.
Hoe leuk dat een informeel moment kan leiden tot een leuke, nieuwe baan!”

Bregje van der Wier, Specialist Ouderengeneeskunde

Ja, ik wil op de koffie komen