Koffie drinken
& alles te weten komen
over werken bij ZBVO

Op Nationale Koffiedag drinken we graag koffie met je!

 

EspresSO Tour

Ouderenzorg in een nieuw jasje: professioneel, effectief én persoonlijk. Wil jij daar alles over weten? We komen graag naar je toe!

Dit is je kans om laagdrempelig kennis te maken met ZBVO
Onder het genot van een heerlijk kopje koffie willen we vrijblijvend met je kennismaken. Wij vertellen jou over ZBVO: wat vinden wij belangrijk in het bieden van de beste ouderenzorg en wat bieden wij medisch specialisten die via ons aan de slag gaan? Jij vertelt ons over jouw wensen en ambities. Uiteraard kun je tijdens de ontmoeting al je vragen stellen. Na afloop van het koffiemoment weet je alles over het werken bij ZBVO en kun je bepalen of het werken bij ZBVO je aantrekkelijk lijkt: op korte of langere termijn.

Praktisch

Op Nationale Koffiedag, dinsdag 26 september, drinken we graag koffie met je in Rosmalen of Amersfoort.

  • Aanmelden kan t/m maandag 25 september 12.00u.
  • Een koffiemoment duurt een half uur.
  • Iemand van ons bedrijfsbureau is aanwezig. Waar mogelijk sluit ook een behandelaar (eventueel online) aan.

Voor wie?
Ben je Specialist Ouderengeneeskunde, Kaderarts, Aios, GZ-psycholoog, Physician Assistant, Verpleegkundig Specialist of Praktijkondersteuner? We zetten graag de koffie voor je klaar!

Wij kijken ernaar uit om je te ontmoeten!
Team ZBVO

PS: Kun je niet op Nationale Koffiedag, dan kun je altijd een koffiemoment aanvragen wanneer en waar het jou uitkomt. Dit kan ook online!

Werken bij ZBVO?

Werken voor ZBVO betekent werken voor een gedreven vakgroep op het gebied van gespecialiseerde ouderenzorg. We bieden langdurige projecten voor Specialisten Ouderengeneeskunde (SO) en andere medische professionals bij diverse partners in Nederland. We gaan altijd uit van jouw wensen en ambities die we graag met jou bespreken, maar natuurlijk hebben we ook altijd concrete vacatures.

Bekijk alle vacatures

“Tijdens het koffiemoment kreeg ik de mogelijkheid om al mijn vragen te stellen en heb ik meer inzicht gekregen in wat voor soort organisatie ZBVO is. Ik vond het een heel prettig gesprek! Daarna is het allemaal vrij snel gegaan en koos ik voor ZBVO."
Hoe leuk dat een informeel moment kan leiden tot een leuke, nieuwe baan!”

Bregje van der Wier, Specialist Ouderengeneeskunde

Ja, ik wil op de koffie komen