Koffie drinken
& alles te weten komen
over werken bij ZBVO.

EspresSO Tour

Ouderenzorg in een nieuw jasje: professioneel, effectief én persoonlijk. Wil jij daar alles over weten? We komen graag naar je toe!

Dit is je kans om laagdrempelig kennis te maken met ZBVO
Onder het genot van een heerlijk kopje koffie in een lokaal koffiehuis willen we vrijblijvend met je kennismaken. Wij vertellen jou over ZBVO: wat vinden wij belangrijk in het bieden van de beste ouderenzorg en wat bieden wij specialisten ouderengeneeskunde (SO) die via ons aan de slag gaan? Jij vertelt ons over jouw wensen en behoeften en kunt uiteraard al je vragen stellen. Na afloop van het koffiemoment weet je alles over het werken bij ZBVO en kun je bepalen of het werken bij ZBVO je aantrekkelijk lijkt: op korte of langere termijn.
Praktisch: wanneer, waar & wie 
Onderstaand vind je de data en locaties van onze komende EspresSO Tour. Een koffiemoment duurt een half uur en vindt plaats in een lokaal koffiehuis dat goed bereikbaar is per OV en auto. Er is altijd een specialist ouderengeneeskunde (SO) en iemand van het ZBVO bedrijfsbureau aanwezig bij het koffiemoment.
  • 25 mei, Elst, 10.00u-11.00u – met Rolina Bruggink (SO)
  • 8 juni, Amersfoort, 10.00u-11.00u – met Amnon Weinberg (SO)
  • 9 juni, Harderwijk, 10.00u-11.00u – met Rian van Pagee (SO)
  • 16 juni, Den Bosch, 10.00u-11.00u – met Esther van Kollenburg (SO)
  • 29 juni, Eindhoven, 10.30u-11.30u – met Judith Martens (SO)

Let op: je kunt je aanmelden tot 2 dagen vóór het betreffende koffiemoment. Na aanmelding ontvang je een bevestigingsmail met de locatie waar we je willen ontmoeten en een routebeschrijving.

Liever afspreken op een ander moment?
Komen de data en/of locaties je niet uit of wil je liever online afspreken voor een kop koffie? Ook die optie is mogelijk! Geef het in het aanmeldformulier aan en we nemen snel contact met je op.

Wij kijken ernaar uit om je te ontmoeten!
Team ZBVO

Werken bij ZBVO?

Werken voor ZBVO betekent werken voor een gedreven vakgroep op het gebied van gespecialiseerde ouderenzorg. We bieden langdurige projecten voor Specialisten Ouderengeneeskunde (SO) bij diverse partners in Nederland. We gaan altijd uit van jouw wensen en ambities die we graag met jou bespreken, maar natuurlijk hebben we ook altijd concrete vacatures.

Bekijk alle vacatures

Ja, ik wil op de koffie komen