GZ-Psycholoog

Het vak van GZ-psycholoog is elke dag anders. Binnen de ouderenzorg is er een grote vraag naar professionals in dit vak. Een GZ-psycholoog is van nature een regiebehandelaar. En dat is ook wat je bij ZBVO écht bent: jij krijgt de regie over de zorg en behandeling van ouderen. Door de grote diversiteit aan cliënten is dit vak zowel verdiepend als innoverend. Lees hier waarom de vakgroep van ZBVO jouw ideale werkgever is!

Bekijk vacatures

Ouderenzorg staat centraal. Altijd.

Over de functie van GZ-psycholoog bij ZBVO

Bij ZBVO ben jij de expert in je vak en daarom faciliteren we jou in je werk als GZ-psycholoog. Je wilt het beste voor je cliënten en schakelt, wanneer het nodig is, met andere geriatrische professionals uit ons multidisciplinaire team in te zetten. Samen zetten jullie de ouderenzorg centraal. Openheid en transparantie is waar jij voor staat, evenals een frisse blik. Tevens krijg je alle ruimte om met ons mee te denken.

Je bent als GZ-psycholoog de spil binnen een multidisciplinair team. Bij ZBVO bieden we een zeer brede groep geriatrische professionals waarmee je kan sparren zodat we de best mogelijke zorg bieden.

Een GZ-psycholoog kijkt ook naar signalen uit de omgeving van de cliënt. Dit vertaal je naar werkbare verbeteringen. Jouw inbreng is daarom van groot belang zodat we, als organisatie, handelen naar de modernste perspectieven.

Werken bij ZBVO

Werken voor ZBVO betekent werken voor een gedreven vakgroep in de ouderenzorg. We werken samen met zorginstellingen, zorgvilla’s en huisartspraktijken en daar gaan we langetermijnrelaties mee aan. Bij ZBVO bundelen we onze kennis en kunde en daarmee maak jij het verschil bij de cliënt.

Heb je nog vragen over werken bij ZBVO? We staan je graag te woord!

Neem contact met ons op

Werk dat bij jouw wensen en behoeften past

Maak je ambities waar bij ZBVO. Vertel ons waar jouw voorkeuren of interessegebieden liggen. Binnen het comfort van een vaste aanstelling bewegen wij mee met jouw loopbaanwensen.

Werk en privé in balans

Veel medisch specialisten blijven jarenlang bij ons dienst. Dit komt omdat de zorginstellingen waar ze werken, vaste partners van ZBVO zijn. Je kan dus rekenen op een vaste plaats en wordt dus niet ingezet om capaciteit op te vullen. Bovendien leun je op een stabiele multidisciplinaire basis van professionals met geriatrische specialisatie.

Vanaf dag 1 heb je nauw contact met je buddy die je begeleidt om zo snel mogelijk te kunnen excellereren bij onze organisatie en de zorginstelling of praktijk waar je werkt.

Secundaire arbeidsvoorwaarden die bij jou passen

Naast een marktconform salaris, staan we open voor op maat gemaakte secundaire arbeidsvoorwaarden.

Je kan leunen op een stabiele basis

Veel medisch specialisten blijven jarenlang bij ons dienst. Dit komt omdat de zorginstellingen waar ze werken, vaste partners van ZBVO zijn. Je kan dus rekenen op een vaste plaats en wordt dus niet ingezet om capaciteit op te vullen. Bovendien leun je op een stabiele multidisciplinaire basis van professionals met geriatrische specialisatie.

Bij- en nascholing volgen via onze eigen ZBVO Academy

Uiteraard kun jij eenvoudig en voordelig bij- en nascholing volgen via onze eigen Academy. En als je wilt kun je zelfs een rol spelen in deze scholingen, bijvoorbeeld door jouw expertise te delen als spreker.

Jouw steentje bijdragen aan de kwaliteitszorg van de vakgroep ZBVO

Je draagt bij aan een hechte vakgroep specialisten, die met elkaar spart, elkaar inspireert en steunt. Deel je visie en breng elkaar naar een hoger level. Dit kan o.a. binnen onze Academy, of als buddy, accounthouder, etc. Die keuze ligt bij jou.

Stel samen onze koers vast

Je bent expert in je vak. Een professional die bij ZBVO werkt – al is diegene stagiaire of student – voert ons beleid uit en mag daar dus ook over meepraten. Onze organisatie is plat en wij halen onze expertise van de werkvloer. Jouw inzichten zijn ons erg waardevol!

Medewerkers aan het woord

Vacature GZ-psycholoog

Open sollicitatie

Niet je gewenste vacature gevonden? Stuur dan een open sollicitatie.

Stuur je open sollicitatie

Super snelle sollicitatie service

Jij als GZ-psycholoog kunt gebruik maken van de super snelle sollicitatie service. ZBVO presenteert zich graag en solliciteert dan bij jou! Binnen 1 werkdag bellen we je voor een kennismaking.

Ja, laat ZBVO bij mij solliciteren!

ZBVO Opleidingsmogelijkheden

Wil je graag GZ-psycholoog worden? ZBVO helpt je graag! We bieden een door FGzPt erkend opleidingstraject aan tot GZ-psycholoog. Indien je (basis)psycholoog bent, staan we open om met je in gesprek te gaan en het opleidingstraject op te starten. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Neem contact met ons op