Een ijsje eten
& alles te weten komen
over werken bij ZBVO.

Een ijsje eten met ZBVO

Ouderenzorg in een nieuw jasje: professioneel, effectief én persoonlijk. Wil jij daar alles over weten? We komen graag naar je toe of kom gezellig bij ons langs!

Dit is je kans om laagdrempelig kennis te maken met ZBVO
Met zomerse temperaturen en een ijsje in de hand willen we vrijblijvend met je kennismaken. Wij vertellen jou over ZBVO: wat vinden wij belangrijk in het bieden van de beste ouderenzorg en wat bieden wij aan professionals uit de ouderenzorg die via ons aan de slag gaan? Jij vertelt ons over jouw wensen en behoeften en kunt uiteraard al je vragen stellen. Nog voor je het ijshoorntje op hebt weet je alles over het werken bij ZBVO en kun je bepalen of het werken bij ZBVO je aantrekkelijk lijkt: op korte of langere termijn.
Met wie willen we een ijsje eten?
Deze actie is bedoeld voor specialisten ouderengeneeskunde, kaderartsen uit de ouderenzorg, aios ouderengeneeskunde, GZ-psychologen, physician assistants en verpleegkundig specialisten.
Praktisch: hoe maken we een afspraak
Wil je samen met ons een ijsje eten? Leuk! Via het formulier hiernaast kan je een datum aan ons doorgeven wanneer het jou schikt. Vervolgens bellen we je binnen 2 werkdagen om de afspraak te bevestigen. Er is altijd een collega van de behandeldienst en iemand van het ZBVO bedrijfsbureau aanwezig bij onze afspraak.

Liever iets anders?
Ben je niet zo gek op ijsjes? Een kopje koffie met appelflap of een broodje carpaccio kan bijvoorbeeld ook. Geef in het aanmeldformulier aan waar we je mee kunnen verblijden en we nemen snel contact met je op.

Wij kijken ernaar uit om je te ontmoeten!
Team ZBVO

Werken bij ZBVO?

Werken voor ZBVO betekent werken voor een gedreven vakgroep op het gebied van gespecialiseerde ouderenzorg. We bieden langdurige projecten voor ouderenzorgprofessionals bij diverse partners in Nederland. We gaan altijd uit van jouw wensen en ambities die we graag met jou bespreken, maar natuurlijk hebben we ook altijd concrete vacatures.

Bekijk alle vacatures

Ja, ik wil een ijsje met ZBVO eten