Praktijkondersteuner Ouderen

Het vak van Praktijkondersteuner (POH) Ouderen is elke dag anders. Wil je bijdragen aan een fijne oude dag voor patiënten, waarbij persoonlijke aandacht en het écht maken van verschil centraal staan? In de functie van POH Ouderen bij ZBVO werk je samen met verschillende huisartspraktijken en zorgvilla’s om hoogwaardige ouderenzorg te bieden. 

Lees hier waarom de vakgroep van ZBVO jouw ideale werkgever is!

Bekijk vacatures

Ouderenzorg staat centraal. Altijd.

Over de functie van POH Ouderen bij ZBVO

ZBVO is een dynamische organisatie die voortdurend vernieuwt en zich inzet om het verschil te maken in de gehele ouderenzorgketen. Als POH Ouderen bij ZBVO krijg je de kans om bij te dragen aan een fijne oude dag voor onze patiënten.

Je adviseert en ondersteunt bij de dagelijkse ouderencasuïstiek, van consulten tot het overnemen van volledige behandelingen. Onze interprofessionele aanpak stelt ons in staat om efficiëntere en bredere zorg te leveren, waardoor onze cliënten echt profiteren. Op basis van je professionele zelfstandigheid maak je de keuze al dan niet te schakelen met collega’s van ZBVO binnen je team. Het team bestaat naast de POH Ouderen uit Verpleegkundig Specialisten (VS), Physician Assistants (PA), Gedragsverpleegkundigen, Specialist Ouderengeneeskunde (SO) en GZ-psycholoog (GZ). Als praktijkondersteuner ouderen ben je de spil in de samenwerking, ook met overige betrokken hulp- en zorgverleners.

Werken bij ZBVO

Werken voor ZBVO betekent werken voor een gedreven vakgroep in de ouderenzorg. We werken samen met zorginstellingen, zorgvilla’s en huisartspraktijken en daar gaan we langetermijnrelaties mee aan. Bij ZBVO bundelen we onze kennis en kunde en daarmee maak jij het verschil bij de cliënt.

Heb je nog vragen over werken bij ZBVO? We staan je graag te woord!

Neem contact met ons op

Werk dat bij jouw wensen en behoeften past

Maak je ambities waar bij ZBVO. Vertel ons waar jouw voorkeuren of interessegebieden liggen. Binnen het comfort van een vaste aanstelling bewegen wij mee met jouw loopbaanwensen.

Werk en privé in balans

We vinden het belangrijk dat werk en privé in balans is. Er staat een compleet bedrijfsbureau voor je klaar dat zaken voor je op kan pakken zodat jij je kan toeleggen op het verlenen van zorg. Ook als instellingen je om meer diensten vragen, staan wij hier tussenin om jouw vrije tijd te bewaken en overbelasting te voorkomen.

Secundaire arbeidsvoorwaarden die bij jou passen

Naast een marktconform salaris, staan we open voor op maat gemaakte secundaire arbeidsvoorwaarden.

Je kan leunen op een stabiele basis

Veel medisch specialisten blijven jarenlang bij ons dienst. Dit komt omdat de zorginstellingen waar ze werken, vaste partners van ZBVO zijn. Je kan dus rekenen op een vaste plaats en wordt dus niet ingezet om capaciteit op te vullen. Bovendien leun je op een stabiele multidisciplinaire basis van professionals met geriatrische specialisatie.

Vanaf dag 1 heb je nauw contact met je buddy die je begeleidt om zo snel mogelijk te kunnen excellereren bij onze organisatie en de zorginstelling of praktijk waar je werkt.

Bij- en nascholing volgen via onze eigen ZBVO Academy

Uiteraard kun jij eenvoudig en voordelig bij- en nascholing volgen via onze eigen Academy. En als je wilt kun je zelfs een rol spelen in deze scholingen, bijvoorbeeld door jouw expertise te delen als spreker.

Jouw steentje bijdragen aan de kwaliteitszorg van de vakgroep ZBVO

Je draagt bij aan een hechte vakgroep specialisten, die met elkaar spart, elkaar inspireert en steunt. Deel je visie en breng elkaar naar een hoger level. Dit kan o.a. binnen onze Academy, of als buddy, accounthouder, etc. Die keuze ligt bij jou.

Stel samen onze koers vast

Je bent expert in je vak. Een professional die bij ZBVO werkt – al is diegene stagiaire of student – voert ons beleid uit en mag daar dus ook over meepraten. Onze organisatie is plat en wij halen onze expertise van de werkvloer. Jouw inzichten zijn ons erg waardevol!

Medewerkers aan het woord

Vacature Praktijkondersteuner (POH) Ouderen

Open sollicitatie

Niet je gewenste vacature gevonden? Stuur dan een open sollicitatie.

Stuur je open sollicitatie

Super snelle sollicitatie service

Jij kunt als POH Ouderen gebruikmaken van de super snelle sollicitatie service. ZBVO presenteert zich graag en solliciteert dan bij jou! Binnen 1 werkdag bellen we je voor een kennismaking.

Ja, laat ZBVO bij mij solliciteren!