Mijn toekomst in
de ouderenzorg
met ZBVO

Stage en opleidingen in de ouderenzorg bij ZBVO

De ouderenzorg is een prachtig vakgebied waarin nieuwe vakprofessionals meer dan welkom zijn. ZBVO faciliteert stages en opleidingsplaatsen die aansluiten bij onze opleidingserkenningen, namelijk die van specialist ouderengeneeskunde, GZ-psycholoog en verpleegkundig specialist.

Valt jouw zoektocht naar een stage of opleidingsplaats niet in een van deze drie erkenningen? Kijk dan bij onze actuele vacatures of er stages/opleidingsplaatsen open staan. Een open sollicitatie is uiteraard ook een optie. We kijken graag samen of we hieraan tegemoet kunnen komen.

Ik zoek een opleidingsplaatsNeem contact met ons op

Ben je op zoek naar wat anders?

Zoek je als zorgprofessional een geaccrediteerde nascholing? Of kunnen we je helpen met trainingen voor jouw vakgroep? Kies dan een van opties hieronder.

Ik ben zorgprofessional en zoek geaccrediteerde nascholingIk zoek begeleiding bij trainingen voor mijn vakgroep

Ik wil een opleidingsplaats bij ZBVO als:

ZBVO is door SOON erkend als opleidingsplaats voor artsen in opleiding tot specialist ouderengeneeskunde. We bieden stageplekken in het kader van je opleidingstraject.

Wil jij een opleidingsplaats tot Specialist Ouderengeneeskunde bij ZBVO vervullen? Neem dan contact met ons op voor meer informatie.

Neem contact met ons op

ZBVO is door FGzPt erkend als opleidingsplaats voor psychologen in opleiding tot GZ-psycholoog. We bieden stageplekken in het kader van je opleidingstraject.

Wil jij een opleidingsplaats tot GZ-psycholoog bij ZBVO vervullen? Neem dan contact met ons op voor meer informatie.

Neem contact met ons op

ZBVO is door HAN erkend als opleidingsplaats voor verpleegkundigen in opleiding tot verpleegkundig specialist. We bieden stageplekken in het kader van je opleidingstraject.

Wil jij een opleidingsplaats tot verpleegkundig specialist bij ZBVO vervullen? Neem dan contact met ons op voor meer informatie.

Neem contact met ons op

Meer informatie?

Heb je interesse in een opleidingsplaats of kunnen wij jouw zorgteam helpen met kwalitatieve en zinnige nascholing? Neem dan contact met ons op!

    Kunnen wij je helpen?

    We staan je graag te woord over opleidingsplaatsen en stages!

    Telefoonnummer: 073 – 234 0004
    E-mailadres: info@zbvo.nl