Verpleegkundig Specialist

Als Verpleegkundig Specialist ben je tot veel taken bevoegd die voorheen belegd waren bij een Specialist Ouderengeneeskunde. Met jouw ervaring in de verpleegkunde neem jij bovendien een veelzijdige kijk mee waardoor je veel verantwoordelijkheden op je kunt nemen en verlichting kan bieden aan huisartsen en Specialisten Ouderengeneeskunde. Dat is waarom we jou graag willen laten aansluiten bij de vakgroep van ZBVO!

Bij ZBVO krijg je de regie over de zorg en behandeling van ouderen. Door de grote diversiteit aan cliënten is dit vak zowel verdiepend als innoverend. Lees hier waarom de vakgroep van ZBVO jouw ideale werkgever is!

Bekijk vacatures

Ouderenzorg staat centraal. Altijd.

Over de functie van Verpleegkundig Specialist bij ZBVO

Als Verpleegkundig Specialist kun jij een zorgorganisatie veel toegevoegde waarde bieden omdat je zelfstandig bevoegd bent om veel taken uit te voeren. Eigenlijk ben jij hierdoor de rechterhand van de huisarts of specialist ouderengeneeskunde.

Bij ZBVO ben jij de expert in je vak en daarom faciliteren we jou in je werk. Ga je als verpleegkundig specialist bij ons aan de slag dan wil je uiteraard het beste voor je cliënten en schakel je, wanneer het nodig is, eenvoudig met andere geriatrische professionals uit het multidisciplinaire team van ZBVO. Samen zetten jullie de ouderenzorg écht centraal.

Openheid en transparantie is waar jij voor staat, evenals een frisse blik. Tevens krijg je alle ruimte om met ons mee te denken. Met jouw ervaring in én affiniteit voor de ouderenzorg, toon je oprechte aandacht voor de persoonlijke zorgvraag van de cliënt. Hierbij neem je de naasten in de omgeving van de oudere die je behandelt ook mee en vertaal je de wensen en signalen naar werkbare verbeteringen.

Werken bij ZBVO

Werken voor ZBVO betekent werken voor een gedreven vakgroep in de ouderenzorg. We werken samen met zorginstellingen, zorgvilla’s en huisartspraktijken en daar gaan we langetermijnrelaties mee aan. Bij ZBVO bundelen we onze kennis en kunde en daarmee maak jij het verschil bij de cliënt.

Heb je nog vragen over werken bij ZBVO? We staan je graag te woord!

Neem contact met ons op

Werk dat bij jouw wensen en behoeften past

Maak je ambities waar bij ZBVO. Vertel ons waar jouw voorkeuren of interessegebieden liggen. Binnen het comfort van een vaste aanstelling bewegen wij mee met jouw loopbaanwensen.

Werk en privé in balans

We vinden het belangrijk dat werk en privé in balans is. Er staat een compleet bedrijfsbureau voor je klaar dat zaken voor je op kan pakken zodat jij je kan toeleggen op het verlenen van zorg. Ook als instellingen je om meer diensten vragen, staan wij hier tussenin om jouw vrije tijd te bewaken en overbelasting te voorkomen.

Secundaire arbeidsvoorwaarden die bij jou passen

Naast een marktconform salaris, staan we open voor op maat gemaakte secundaire arbeidsvoorwaarden.

Je kan leunen op een stabiele basis

Veel medisch specialisten blijven jarenlang bij ons dienst. Dit komt omdat de zorginstellingen waar ze werken, vaste partners van ZBVO zijn. Je kan dus rekenen op een vaste plaats en wordt dus niet ingezet om capaciteit op te vullen. Bovendien leun je op een stabiele multidisciplinaire basis van professionals met geriatrische specialisatie.

Vanaf dag 1 heb je nauw contact met je buddy die je begeleidt om zo snel mogelijk te kunnen excellereren bij onze organisatie en de zorginstelling of praktijk waar je werkt.

Bij- en nascholing volgen via onze eigen ZBVO Academy

Eenvoudig bij- en nascholing volgen via onze eigen Academy.

Jouw steentje bijdragen aan de kwaliteitszorg van de vakgroep ZBVO

Je draagt bij aan een hechte vakgroep specialisten, die met elkaar spart, elkaar inspireert en steunt. Deel je visie en breng elkaar naar een hoger level. Dit kan o.a. binnen onze Academy, of als buddy, accounthouder, etc. Die keuze ligt bij jou.

Stel samen onze koers vast

Je bent expert in je vak. Een professional die bij ZBVO werkt – al is diegene stagiaire of student – voert ons beleid uit en mag daar dus ook over meepraten. Onze organisatie is plat en wij halen onze expertise van de werkvloer. Jouw inzichten zijn ons erg waardevol!

Medewerkers aan het woord

Vacature Verpleegkundig Specialist

Open sollicitatie

Niet je gewenste vacature gevonden? Stuur dan een open sollicitatie.

Stuur je open sollicitatie

Super snelle sollicitatie service

Jij als Verpleegkundig Specialist kunt gebruik maken van de super snelle sollicitatie service. ZBVO presenteert zich graag en solliciteert dan bij jou! Binnen 1 werkdag bellen we je voor een kennismaking.

Ja, laat ZBVO bij mij solliciteren!

ZBVO Opleidingsmogelijkheden

Wil je graag Verpleegkundig Specialist worden? ZBVO helpt je graag. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Neem contact met ons op