Ouderenzorg
staat centraal.
Altijd.

ZBVO als opleider

Zorg is altijd in ontwikkeling, dus onze professionals ook. ZBVO faciliteert deze ontwikkeling met de ZBVO Academy. Wij bieden doorlopende, geaccrediteerde scholing aan voor onze, maar ook voor externe professionals. We behandelen bijvoorbeeld de nieuwste ontwikkelingen in de eerste lijn, de palliatieve zorg of Advanced Care Planning. Ook voor organisaties biedt ZBVO een passend trainingsaanbod voor zorg of (para)medisch personeel.

Ontdek hoe wij u kunnen helpen!

Opleidingen en trainingen

Excellent Course naar London!

Wat is het? Een exclusief inspiratieweekend in London. Maar dit weekend is niet zomaar een vakinhoudelijke trip. U verdiept uzelf verder in de palliatieve zorg, ontmoet gedreven mensen in het vakgebied én geniet van de exclusiviteit van en op de locaties.

De ZBVO Excellent Course (voorjaar 2020) is op dit moment uitgesteld vanwege COVID-19. Meld uzelf aan om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen.

Houd mij op de hoogte!

ZBVO biedt opleidingen en trainingen als volgt aan:

Cyclische scholing / In company trainingen

Geaccrediteerd al dan niet met gastdocent/experts. Denk hierbij aan de nieuwste ontwikkelingen in de eerste lijn, inclusief financieringsstructuur. Expertise ‘gespecialiseerde wondzorg’, inclusief borging binnen een organisatie en/of nieuwste ontwikkelingen palliatieve zorg en Advanced Care Planning.

Intervisie

Geaccrediteerde intervisie, georganiseerd en gefaciliteerd door ZBVO.

Kennisbank / digitaal platform

Uitwisselings platform met onder andere nieuwe artikelen. Altijd in verbinding met collega’s, multidisciplinair.

Strategiedagen en kennissessies

Regelmatig strategie bijeenkomsten, bijvoorbeeld op terrein van visie eerste lijn en samenwerking.

Neem contact op met ZBVO voor meer informatie.

Neem contact op