SO Veerle van de Ven wint ZBVO Stipendium 2020

By 3 november 2020augustus 25th, 2021Nieuws

Tijdens de allereerste Stichtingscompetitie ter gelegenheid van de Dies Natalis van Zorg en Behandeling Voor Ouderen (ZBVO) is het ZBVO Stipendium uitgereikt aan Specialist Ouderengeneeskunde Veerle van de Ven. Maarten Decates, een van de oprichters van ZBVO, ging met een cheque van €2.500,- hoogstpersoonlijk bij haar langs om het goede nieuws te brengen.

De directie van ZBVO kent dit stipendium aan Veerle toe vanwege haar uitermate snelle erkenning als opleider van specialisten ouderengeneeskunde en haar inzet binnen de ZBVO Academy. Bovendien wordt zij gewaardeerd vanwege haar verfrissende ideeën en waarin zij het experimentele niet schuwt. Hierdoor vindt de directie haar een voorbeeld voor collega-specialisten en een grote meerwaarde voor de ouderengeneeskunde in het algemeen. Dhr. Decates tijdens de uitreiking: “Veerle zorgt voor een zeer adequate en actuele ouderengeneeskunde op een constructieve manier waarmee ze anderen weet te inspireren”.

Met dit stipendium kan Veerle zich extra ontwikkelen op professioneel of persoonlijk vlak. Wat ze met deze bijdrage gaat doen weet ze nog niet: “Ik ga de tijd nemen om hier een goede bestemming voor te vinden”. De uitreiking van het ZBVO Stipendium zal jaarlijks onderdeel worden van de Dies Natalis viering van ZBVO. Iemand nomineren voor volgend jaar kan: mail de naam met motivatie naar academy@zbvo.nl.