Wordt ook
zorgpartner
van ZBVO

Passend zorgaanbod in de ouderenzorg

Oudere cliënten hebben diverse medische achtergronden en uiteraard wilt u ze voorzien van een passend zorgaanbod. Dan bent u bij ZBVO aan het goede adres. Wij zijn een WTZa-erkende zorginstelling, die de behandeling van kwetsbare ouderen en chronische zieken met verschillende gezondheidsproblemen organiseert en verzorgt. Onze focus ligt hierbij op multidisciplinariteit, efficiëntie, effectiviteit en persoonlijke benadering. Onze unieke formule is simpel: een vast bedrag op basis van de gehele caseload in plaats van per behandeling of consult. Zo bent u altijd verzekert van passende zorg voor alle oudere cliënten binnen uw zorginstelling.

Onze Specialisten Ouderengeneeskunde werken nauw samen in multidisciplinaire teams met paramedici en ander zorgpersoneel. Uw zorgorganisatie blijft uiteraard altijd de regie houden: dat is voor de cliënt wel zo fijn.

Meer over onze methodiekNeem contact met ons op

De 3 grootste voordelen van een
samenwerking met ZBVO

1. Optimale taakherschikking
Behandeling van 25% tot 45% meer patiënten door optimale taakherschikking.

 2. Administratie uit handen
Een minimum aan administratieve werkzaamheden.

3. Controle en Ondersteuning
Gebruik van een ECD en optimale ondersteuning vanuit een backoffice. Ook is de handige ZBVO app met formularium beschikbaar voor uw zorgorganisatie.

Uiteraard zijn er nog veel meer voordelen. Onze adviseur legt deze graag aan u voor.

Regelmatig een update van beschikbare professionals ontvangen?

Maakt de huidige schaarste aan gekwalificeerd personeel het ook binnen uw instelling een uitdaging om de continuïteit in de zorg aan ouderen te bieden? ZBVO reikt u graag de helpende hand. Door uw instelling aan te melden, ontvangt u regelmatig een update over beschikbare Specialisten Ouderenzorg (SO), Verpleegkundig Specialisten (VS), Physician Assistents (PA), GZ-psychologen en andere geriatrische professionals.


Waar wij het voor doen

“Iedere oudere heeft zijn of haar eigen complexe zorgvraag die door de eigentijdse maatstaven en professionele multidisciplinaire normen van ZBVO kwalitatief beter behandeld kan worden, wat zorgt voor een prettigere oude dag”.

Stefan LuciusBestuurder ZBVO

Onze diensten

Waar kunnen we u mee helpen? Kies uit een vakgebied of plaats om te lezen hoe ZBVO uw zorgpartner kan worden!

Vakgebieden

Waar kunnen we u mee helpen?

Wilt u meer informatie, een partner van ZBVO worden of heeft u een andere vraag voor ons? Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

    Meer weten?

    We staan u graag te woord!

    Telefoonnummer: 073 – 234 000 4
    E-mailadres: info@zbvo.nl