Ouderenzorg
staat centraal.
Altijd.

Passend zorgaanbod in de ouderenzorg

Zorg en Behandeling Voor Ouderen (ZBVO) is een WTZi erkende zorginstelling, die de behandeling van kwetsbare ouderen en chronische zieken met verschillende gezondheidsproblemen organiseert en verzorgt. ZBVO levert medische en paramedische zorg voor zorginstellingen en particulieren. Wij werken zowel in de erkende zorginstellingen als bij mensen thuis.

De Specialisten Ouderengeneeskunde werken nauw samen in multidisciplinaire teams met paramedici en huisartsen.

Meer over onze methodiekNeem contact met ons op

Waar wij het voor doen

“Iedere kwetsbare oudere of patiënt met complexe zorgvragen die behandeling nodig heeft, thuis of in een zorginstelling, kan deze volgens eigentijdse maatstaven en professionele normen via ZBVO geleverd krijgen”.

De voordelen

Taakherschikking
Behandeling van 25% tot 45% meer patiënten door optimale taakherschikking.

Administratie
Een minimum aan administratieve werkzaamheden.

Controle en Ondersteuning
Gebruik van een ECD en optimale ondersteuning vanuit een backoffice.

Onze diensten

ZBVO als onderdeel van uw praktijk

Met het toenemen van de vergrijzing, ziet u in uw huisartsenpraktijk steeds meer ouderen op het spreekuur verschijnen. Om u hierbij te ondersteunen, adviseren en ontlasten, is de specialist ouderengeneeskunde van ZVBO een goede aanvulling op uw praktijk.

ZBVO als onderdeel van uw instelling

Een compleet zorgaanbod voor al uw cliënten met veelal complexe zorgvragen, vereist echter de nodige specialismen. ZBVO stelt een medisch of multidisciplinair team voor u samen, met daarin alle benodigde expertise.

ZBVO als opleider

Zorg is altijd in ontwikkeling, dus zorgprofessionals ook. ZBVO faciliteert deze ontwikkeling met de ZBVO Academie.

ZBVO als adviseur

Goede zorg start met het correct medisch handelen door de zorgprofessional. Om de kwaliteit van zorg hoog te houden, heeft ZBVO de ZBVO-scan ontwikkeld.

ZBVO als onderdeel van uw zorgvilla

Toegankelijke, volledige zorg maken uw zorgvilla extra aantrekkelijk voor uw doelgroep. De professionals van ZBVO nemen uw team werk uit handen. Met de juiste specialist op de juiste plek, bespaart u tijd en dus geld.

Waar kunnen we je mee helpen?

Wil je meer informatie, een partner van ZBVO worden of heb je een andere vraag voor ons? Vul dan het onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.