Wordt ook
zorgpartner
van ZBVO

WTZi erkend logo

Passend zorgaanbod in de ouderenzorg

Oudere cliënten hebben diverse medische achtergronden en uiteraard wil je ze voorzien van een passend zorgaanbod. Dan ben je bij ZBVO aan het goede adres. Wij zijn een WTZi erkende zorginstelling, die de behandeling van kwetsbare ouderen en chronische zieken met verschillende gezondheidsproblemen organiseert en verzorgt. Onze focus ligt hierbij op multidisciplinariteit, efficiëntie, effectiviteit en persoonlijke benadering. Onze unieke formule is simpel: een vast bedrag op basis van de gehele caseload in plaats van per behandeling of consult. Zo ben je altijd verzekert van goede zorg voor al jouw oudere cliënten.

Onze Specialisten Ouderengeneeskunde werken nauw samen in multidisciplinaire teams met paramedici en ander zorgpersoneel. Jouw zorgorganisatie blijft uiteraard altijd de regie houden en dat is voor de cliënt wel zo fijn.

Meer over onze methodiekNeem contact met ons op

Waar wij het voor doen

“Iedere oudere heeft zijn of haar eigen complexe zorgvraag die door de eigentijdse maatstaven en professionele multidisciplinaire normen van ZBVO kwalitatief beter behandeld kan worden, wat zorgt voor een prettigere oude dag”.

Stefan LuciusBestuurder ZBVO

De 3 grootste voordelen van een
samenwerking met ZBVO

1. Optimale taakherschikking
Behandeling van 25% tot 45% meer patiënten door optimale taakherschikking.

2. Administratie uit handen
Een minimum aan administratieve werkzaamheden.

3. Controle en Ondersteuning
Gebruik van een ECD en optimale ondersteuning vanuit een backoffice. Ook is de handige ZBVO app met formularium beschikbaar voor jouw zorgorganisatie.

Uiteraard zijn er nog veel meer voordelen. Onze adviseur legt deze je graag voor.

Onze diensten

Waar kunnen we je mee helpen? Kies uit een vakgebied of plaats om te lezen hoe ZBVO jouw zorgpartner kan worden!

Vakgebieden

Plaats

Waar kunnen we je mee helpen?

Wil je meer informatie, een partner van ZBVO worden of heb je een andere vraag voor ons? Vul dan het onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

    Meer weten?

    We staan je graag te woord!

    Telefoonnummer: 073 – 234 000 4
    E-mailadres: info@zbvo.nl