Kaderartsen voor de ouderenzorg

Zeer complexe zorgbehoefte vraagt om hele specifieke, specialistische expertise die boven de kunde van een normale specialist ouderengeneeskunde uitstijgt. Een kaderarts kan dan een uitkomst bieden: deze artsen hebben zich verdiept in één van de vijf subspecialismes van de ouderengeneeskunde en ZBVO heeft ze allemaal in huis. Op zoek naar een bepaald soort kaderarts? Bij ons ben je aan het juiste adres!

Neem contact met ons op

Wat kan een kaderarts van ZBVO betekenen voor jouw organisatie?

Onze kaderartsen zijn expert op een subspecialisme binnen de ouderengeneeskunde. Er zijn vijf subspecialismen, te weten: psychogeriatrie, geriatrische revalidatie, palliatieve zorg, opleiden en eerste lijn. Bij ZBVO zijn ze allemaal vertegenwoordigd, waardoor we kunnen voorzien in de specifieke behoefte bij jouw zorgorganisatie.

De kaderartsen van ZBVO zijn zeer ervaren professionals in de ouderengeneeskunde die jouw zorgorganisatie verder kunnen helpen in professionaliteit, kwaliteit en kunde. Cliënten ervaren door de inzet van een kaderarts een verbeterde en passende aandacht voor hun persoonlijke zorgvraag. Een absolute must in jouw zorgorganisatie!

Als je een kaderarts van ZBVO inschakelt:

Word je als partner ontzorgt.
Haal je zeer specialistische kennis in huis.
Wordt de kwaliteit van het type zorg dat je aan cliënten biedt hoger.
Blijft de kennis over specifieke deelgebieden van de ouderenzorg binnen jouw zorgteam up-to-date.

Lees meer over de voordelen

Kaderarts aan het woord

Wat cliënten écht nodig hebben, vraagt om een verdieping in de ander om hier een antwoord op te kunnen geven.

Anna JansoniusKaderarts Eerste Lijn

ZBVO doet meer!

Cliënten met complexe zorgvragen vereisen een diversiteit aan specialismen. Dit hoeft je niet allemaal zelf in huis te hebben: ZBVO kan een medisch of multidisciplinair team voor je samenstellen, waarin alle benodigde expertise vertegenwoordigd zijn voor één vast tarief. Door de uitstekende full service dienstverlening van onze vakgroep blijft hoge kwaliteit gespecialiseerde ouderenzorg gewaarborgd. Natuurlijk is het ook mogelijk om het eigen team aan te vullen met onze specialisten.

Contact opnemen

Kunnen wij je van dienst zijn of heb je een vraag over dit vakgebied? Vul dan het onderstaande formulier in!

  Meer weten?

  We staan je graag te woord!

  Telefoonnummer: 073 – 234 000 4
  E-mailadres: info@zbvo.nl

  Wil je werken als kaderarts bij ZBVO?

  Ga naar onze vacatures