Ouderenzorg
staat centraal.
Altijd.

Onze zorgmethodiek

Kwetsbaarheid en afhankelijkheid betekenen dat de kwaliteit van leven op veel manieren onder druk kan komen te staan. Cliënten kunnen optimaler van hun leven genieten als welzijn, zorg en behandeling goed in evenwicht zijn. Om dit te waarborgen heeft ZBVO zijn eigen methodiek in een zorgconcept uitgewerkt. Onze behandelaren kunnen hierdoor in de uitvoering van hun werk altijd breder kijken, dan alleen binnen hun eigen specialisme.

Ons zorgconcept is dus even simpel als doeltreffend. Met onze zorgpakketten leveren we continuïteit van de ouderenzorg per patiënt per dag in plaats van per uur of per behandeling. We zijn dan ook geen uitzendbureau of detacheerder maar een multidisciplinaire (para)medische vakgroep. De specialisten van ZBVO kunnen door dit concept hun behandeling bieden ongeacht waar de cliënt verblijft (zorginstelling, zorgvilla of thuis via de eerstelijnszorg). Dit maakt de ouderenzorg efficiënter, effectiever en kwalitatief beter terwijl het ook goedkoper is dan de traditionele manier. ZBVO doet dus meer. Daarnaast zetten we onze expertise in als adviseur voor individuele consultaties of zorgteamverbetering. Voor alle collega’s in het veld organiseren we bij- en nascholing via onze eigen ZBVO Academy en faciliteren we opleidingsplaatsen voor diverse vakgebieden.

Het gaat dus niet alleen om onze vakbekwaamheid, maar ook over onze ervaring binnen zorginstanties en wat we hieraan kunnen toevoegen of verbeteren. Door onze unieke benadering kunnen we bijdragen aan de kwaliteit van het leven van de cliënten én effectief werken voor onze zorgpartners.

Betere ouderenzorg kan met ZBVO! Meer weten? Neem dan contact met op.

Waar wij het voor doen

“Iedere oudere heeft zijn of haar eigen complexe zorgvraag die door de eigentijdse maatstaven en professionele multidisciplinaire normen van ZBVO kwalitatief beter behandeld kan worden, wat zorgt voor een prettigere oude dag”.

Stefan LuciusBestuurder ZBVO

    Meer weten?

    We staan je graag te woord!

    Telefoonnummer: 073 – 234 000 4
    E-mailadres: info@zbvo.nl