Fysiotherapie voor ouderen

Bewegen is belangrijk en daarom kan fysiotherapie voor ouderen absoluut niet ontbreken bij jouw zorgorganisatie. Of het nu gaat om beginnende klachten bij nieuwe cliënten of chronische problemen aan het bewegingsapparaat bij kwetsbare ouderen. De fysiotherapeuten van ZBVO stellen een gebalanceerd behandelplan op. Ook op zoek naar vooruitgang? Dan horen we graag wat we voor je kunnen betekenen.

Neem contact met ons op
Vakgebied: Fysiotherapie
wtzi logo

Wat kan fysiotherapie van ZBVO betekenen voor jouw organisatie?

Pijnklachten, balansproblemen of stijfheid van spieren en gewrichten zijn veel voorkomende fysiologische problemen bij ouderen. Geriatrie fysiotherapie is daarom een onmiskenbaar onderdeel van elke zorgorganisatie voor ouderen. Bij ZBVO hebben onze fysiotherapeuten ruime ervaring met deze doelgroep, alsmede speciale behandelplannen die samenhangen met specifieke ziektebeelden, zoals MS, Parkinson, reuma, dementie en CVA.

Een fysiotherapeut van ZBVO kijkt verder dan de behandeling alleen. Ze richten zich ook op preventie, begeleiding en multidisciplinaire samenwerking met jouw zorgteam, evenals het instrueren en adviseren van familie en mantelzorgers.

Als je een fysiotherapeut van ZBVO inschakelt:

Wordt je als partner ontzorgt
Faciliteer je een onmisbare dienst aan je oudere cliënten
Worden veelvoorkomende fysiologische klachten deskundig aangepakt
Borg je de continuïteit en kwaliteit van specialistische, fysiologische behandelingen

Lees meer over de voordelen

Fysiotherapeut aan het woord

De ZBVO-fysiotherapeut doet veel meer dan alleen cliënten begeleiden: we zijn ook coach én adviseur.

ZBVOGeriatrisch Fysiotherapeut

ZBVO doet meer!

Cliënten met complexe zorgvragen vereisen een diversiteit aan specialismen. Dit hoeft je niet allemaal zelf in huis te hebben: ZBVO kan een medisch of multidisciplinair team voor je samenstellen, waarin alle benodigde expertise vertegenwoordigd zijn voor één vast tarief. Door de uitstekende full service dienstverlening van onze vakgroep blijft hoge kwaliteit gespecialiseerde ouderenzorg gewaarborgd. Natuurlijk is het ook mogelijk om het eigen team aan te vullen met onze specialisten.

Contact opnemen

Kunnen wij je van dienst zijn of heb je een vraag over dit vakgebied? Vul dan het onderstaande formulier in!