Physician assistants voor de ouderenzorg

Wanneer je het over effectief en efficiënt werken in de ouderenzorg hebt, kom je al snel uit bij de physician assistant uit. Door het brede pallet aan taken en verantwoordelijkheden, zijn deze zorgprofessionals een ware verlichting voor jouw huisartsen of specialisten ouderengeneeskunde. De physician assistants van ZBVO bieden een brede ervaring met de oudere cliënt van eenvoudige basiszorg tot medisch specialistische zorg. Dus, waar kunnen we jou ontlasten?

Neem contact met ons op
Vakgebied: Physician Assistant
wtzi logo

Wat kan een physician assistant van ZBVO betekenen voor jouw organisatie?

Een physician assistant kan jouw zorgorganisatie veel gemak brengen omdat zij zelfstandig bevoegd zijn om cliënten te onderzoeken, behandelen en begeleiden. Je kan het zien als de rechterhand van de huisarts of specialist ouderengeneeskunde. Dit maakt taakdifferentiatie binnen jouw zorgorganisatie makkelijker en efficiënter.

De physician assistants van ZBVO zijn zeer ervaren in de ouderenzorg en hebben aandacht voor de persoonlijke zorgvraag van de cliënt. Ze kunnen onder andere spreekuren houden, verrichten diverse medische handelingen en coördineren zorg voor cliënten. Kortom, een volwaardige aanvulling voor jouw zorgorganisatie.

Als je een physician assistant van ZBVO inschakelt:

Word je als partner ontzorgt
Heeft hij/zij korte lijnen met een uitgebreide vakgroep
Kan je bepaalde caseload met een gerust hart uit handen geven
Voeg je een poortfunctie toe aan jouw zorgorganisatie

Lees meer over de voordelen

Physician assistant aan het woord

Een physician assistant is heel effectief en efficiënt omdat we op het afgesproken werkterrein zelfstandig handelen en verantwoordelijkheid dragen.

Mirjam HeesbeenPhysician Assistant

ZBVO doet meer!

Cliënten met complexe zorgvragen vereisen een diversiteit aan specialismen. Dit hoeft je niet allemaal zelf in huis te hebben: ZBVO kan een medisch of multidisciplinair team voor je samenstellen, waarin alle benodigde expertise vertegenwoordigd zijn voor één vast tarief. Door de uitstekende full service dienstverlening van onze vakgroep blijft hoge kwaliteit gespecialiseerde ouderenzorg gewaarborgd. Natuurlijk is het ook mogelijk om het eigen team aan te vullen met onze specialisten.

Contact opnemen

Kunnen wij je van dienst zijn of heb je een vraag over dit vakgebied? Vul dan het onderstaande formulier in!