Gespecialiseerde psychologie voor ouderen

Behandeling van psychische en cognitieve problemen bij ouderen vereisen de deskundigheid van een specialist. Onze GZ-psychologen zijn gespecialiseerd in hulpverlening aan cliënten met complexe psychologische diagnostiek. We beoordelen graag samen de zorglast en stellen in overleg vast welk pakket aan diensten hier passend bij is. Een GZ-psycholoog van ZBVO nemen je heel wát uit handen. Dus, wat kunnen we voor jou betekenen?

Neem contact met ons op
Werken als GZ-Psycholoog

Wat kan een GZ-psycholoog van ZBVO betekenen voor jouw organisatie?

Ziekte, depressie, dementie of een verhuizing naar een zorginstelling kan een cliënt uit balans brengen. Op dat moment kan een GZ-psycholoog een uitkomst bieden. Door in de achtergrond, levensgeschiedenis en het psychisch functioneren te verdiepen, komen zij tot een advies dat past bij de cliënt. Ons team is gespecialiseerd in ouderen en heeft ruime ervaring met cliënten die (een vermoeden van) dementie, hersenletsel of Parkinson hebben.

Behandeling door onze GZ-psychologen is gericht op verbetering van het welzijn en de kwaliteit van het leven. Via een onderzoek, gesprekken en observaties stellen ze een diagnose waarbij actief de samenwerking wordt opgezocht met het zorgteam.

Als je een GZ-psycholoog van ZBVO inschakelt:

Word je als partner volledig ontzorgt
Haal je ruime ervaring met (neuro)psychologisch onderzoek binnen
Borg je de kwaliteit van psychologische diagnostiek, indicatiestelling en behandeling
Denken we met jouw verpleegteam mee over omgang met gedrag van cliënten

Lees meer over de voordelenDownload de folder over GZ-psychologie van ZBVO

GZ-psycholoog aan het woord

Het is echt van meerwaarde dat we meedenken met de huisarts of specialist ouderengeneeskunde. Hier komt een beter resultaat uit.

Kim Ballak-De ZwartGZ-psycholoog

ZBVO doet meer!

Cliënten met complexe zorgvragen vereisen een diversiteit aan specialismen. Dit hoeft je niet allemaal zelf in huis te hebben: ZBVO kan een medisch of multidisciplinair team voor je samenstellen, waarin alle benodigde expertise vertegenwoordigd zijn voor één vast tarief. Door de uitstekende full service dienstverlening van onze vakgroep blijft hoge kwaliteit gespecialiseerde ouderenzorg gewaarborgd. Natuurlijk is het ook mogelijk om het eigen team aan te vullen met onze specialisten.

Contact opnemen

Kunnen wij je van dienst zijn of heb je een vraag over dit vakgebied? Vul dan het onderstaande formulier in!

  Meer weten?

  We staan je graag te woord!

  Telefoonnummer: 073 – 234 000 4
  E-mailadres: info@zbvo.nl

  Wil je werken als GZ-psycholoog bij ZBVO?

  Ga naar onze vacatures