Verpleegkundig specialisten voor de ouderenzorg

Een arts hoeft niet alles zelf te doen. Cliënten kunnen ook prima geholpen worden door een verpleegkundig specialist. Deze is bevoegd tot veel routinematige basistaken waardoor jij, als arts, je bezig kan houden met complexere zorg. Ook borg je een veelzijdige kijk op cases omdat een verpleegkundig specialist expertise uit de verpleegkunde meeneemt. Wil jij, als arts, ook de basistaken uitbesteden? Dan kijken we graag samen naar jouw caseload.

Neem contact met ons op
Vakgebied: Verpleegkundig Specialist

Wat kan een verpleegkundig specialist van ZBVO betekenen voor jouw organisatie?

Taakdelegatie en multidisciplinair werken is de toekomst binnen de ouderenzorg. Een verpleegkundig specialist kan een huisarts, specialist ouderengeneeskunde of andere geriatrische zorgprofessionals dan veel uit handen nemen én dus tijd besparen. Zo kan jij je toeleggen op ouderen die meer aandacht en specialisme nodig hebben.

Een verpleegkundig specialist werkt op het gebied van de geneeskunde en verpleegkunde en is daarmee een tussenpositie met veel zelfstandigheid. In sommige cases kan de verpleegkundig specialist zelfs de behandelverantwoordelijke zijn. Effectievere en efficiëntere zorg zijn daarbij de sleutelwoorden. Kortom, een zeer interessante aanvulling voor jouw behandelteam.

Als je een verpleegkundig specialist van ZBVO inschakelt:

Word je als partner ontzorgt.
Wordt een deel van de cases onder supervisie uit handen genomen.
Kan dat in combinatie met andere specialisten, zoals een Specialist Ouderengeneeskunde.
Zal de wachttijd en doorlooptijd verminderen.
Vormen zij voor jou, indien nodig, de brug met bijvoorbeeld psychologische hulp voor je cliënten.

Lees meer over de voordelen

Verpleegkundig specialist aan het woord

Een verpleegkundig specialist kan veel cases zelfstandig oppakken. Dit maakt de ouderenzorg efficiënter én effectiever.

Franca BootsVerpleegkundig Specialist
Lees het interview met Franca

ZBVO doet meer!

Cliënten met complexe zorgvragen vereisen een diversiteit aan specialismen. Dit hoeft je niet allemaal zelf in huis te hebben: ZBVO kan een medisch of multidisciplinair team voor je samenstellen, waarin alle benodigde expertise vertegenwoordigd zijn voor één vast tarief. Door de uitstekende full service dienstverlening van onze vakgroep blijft hoge kwaliteit gespecialiseerde ouderenzorg gewaarborgd. Natuurlijk is het ook mogelijk om het eigen team aan te vullen met onze specialisten.

Contact opnemen

Kunnen wij je van dienst zijn of heb je een vraag over dit vakgebied? Vul dan het onderstaande formulier in!