Eenmalig of doorlopend
mijn deskundige advies?
Dat kan!

ZBVO als adviseur

Soms heb je advies van een expert nodig om weer verder te kunnen. Ook dan staan de specialisten van ZBVO voor je klaar. We helpen je graag met individuele consultaties, eenmalig of op doorlopende basis, waaronder:

  • Wilsbekwaamheid beoordelingen
  • Onafhankelijk calamiteit(en) onderzoek
  • Expertise / Second Opinion

Advies op een hoger organisatieniveau

Ben je op zoek naar een structurele verbeteringen in complexe samenwerkingssituaties? Worstel je als professional, als team, als manager of als bestuurder met vragen? Vragen over de inrichting van de multidisciplinaire (behandel)zorg, over communicatie en afstemming, over verantwoordelijkheidsverdeling? In de langdurige of kortdurende zorg, binnen of buiten de muren van de organisatie? ZBVO doet zorgvuldig onderzoek en biedt gerichte ondersteuning in nauwe afstemming met jou als opdrachtgever.

Kan je ons advies/ondersteuning gebruiken? Neem dan contact met ons op of lees meer over ZBVO Consultancy.

Andere diensten van ZBVO

Ben je op zoek naar ondersteuning op maat bij complexe vraagstukken in de behandelzorg? ZBVO Consultancy staat dan voor je klaar. Maar ook als je intervisie en supervisie professioneel wilt toepassen in jouw vakgroep, verlenen we graag onze expertise via ZBVO als begeleiding voor professionals.