Oprechte aandacht
voor alle bewoners
van uw zorgvilla

Vakgebied: Physician Assistant

ZBVO als onderdeel van uw zorgvilla

De ouderen die in een zorgvilla wonen, hebben daar met een reden voor gekozen. Vaak is dat de kwaliteit van de zorg: die is in zorgvilla’s vaak beter dan gemiddeld. Om dat waar te maken, kunt u best wat hulp gebruiken. De groep met ouderen waar u de zorg voor draagt heeft immers een diversiteit aan complexe zorgvragen en dat vergt de nodige specialismen. ZBVO staat u graag multidisciplinair bij, waarin we de continuïteit van consultatie en behandeling aan uw cliënten als onze hoofdtaak stellen.

ZBVO wil ouderen de allerbeste oude dag bezorgen en daar horen vaste, vertrouwde gezichten bij. Wij gaan dan ook voor een langetermijnrelatie met uw zorgvilla. Dit zorgt voor de stabiliteit en effectiviteit waar wij voor staan. In onze medische zorg gaan wij uit van de wensen en behoefte van de individuele oudere en welke oplossing het meeste recht doet aan de situatie. Met elkaar bereiken we dan zo die ‘allerbeste oude dag’.

De specialisten van ZBVO sluiten naadloos aan op uw organisatie en maakt het u veel gemakkelijker. We zetten een zorgprofessional bij uw zorgvilla in die het beleid, koers en cultuur van uw organisatie volgt. Ook heeft u geen omkijken naar de administratie en personeelszaken: dit doen wij voor u. De specialisten werken effectief door optimale taakherschikking en multidisciplinair te schakelen. Door deze ontlasting komt uw eigen zorgteam toe aan de kerntaken waarvoor ze zijn aangesteld.

Onze toegevoegde waarde aan jouw zorgvilla:

 • U biedt meerwaarde voor uw oudere cliënten
 • We bieden een compleet zorgaanbod afgestemd op uw behoeften
 • Er staat ten alle tijde een multidisciplinair team klaar om mee te schakelen
 • Uw borgt continuïteit, effectiviteit en kwaliteit van de behandeling van uw ouderen
 • Wij nemen uw eigen zorgteam veel werk uit handen
 • We geven uw cliënten échte persoonlijke aandacht
Neem contact met ons opOnze methodiek

Verhalen

Met regelmaat krijgen we mooie reacties van zorgorganisaties en cliënten op de zorg die gegeven wordt door onze specialisten.

ZBVO als onderdeel van jouw huisartsenpraktijk

“Mijn dementerende vader heeft precies de zorg gehad zoals we die voor ons zagen. Dat was erg prettig.”

Dochter van cliënt

Een specialist van ZBVO bij uw zorgvilla? Neem dan contact op voor meer informatie!

  Meer weten?

  We staan u graag te woord!

  Telefoonnummer: 073 – 234 000 4
  E-mailadres: info@zbvo.nl