Specialist Ouderengeneeskunde

Het specialisme ouderengeneeskunde is volop in ontwikkeling. Door de sterke vergrijzing is er een stijgende vraag naar specialisten in dit vak. Een saai specialisme? Allerminst: Een dag is nooit hetzelfde! Door de hoge mate van innovatie zit er verbreding en verdieping in dit vak. Tevens mag je werken met de leukste groep in de zorg, namelijk de ouderen. Lees hier waarom de vakgroep van ZBVO jouw ideale werkgever is!

Bekijk vacatures

Ouderenzorg staat centraal. Altijd.

Over de functie van Specialist Ouderengeneeskunde bij ZBVO

Als specialist ouderengeneeskunde ben je bij ZBVO de expert. Je bent verbindend en stelt kwaliteit binnen de ouderenzorg echt centraal. Openheid en transparantie is waar jij voor staat, evenals een frisse blik. Tevens krijg je alle ruimte om met ons mee te denken.

Je bent als specialist ouderengeneeskunde de regiebehandelaar binnen een multidisciplinair team. Bij ZBVO bieden we een zeer brede groep geriatrische professionals waarmee je kwalitatief zeer goede zorg kan leveren aan ouderen.

Een specialist ouderengeneeskunde kijkt verder dan het ziektebeeld. Jouw inbreng is daarom van groot belang zodat we, als organisatie, handelen naar de modernste perspectieven.

Werken bij ZBVO

Werken voor ZBVO betekent werken voor een gedreven vakgroep in de ouderenzorg. We werken samen met zorginstellingen, zorgvilla’s en huisartspraktijken en daar gaan we langetermijnrelaties mee aan. Bij ZBVO bundelen we onze kennis en kunde en daarmee maak jij het verschil bij de cliënt.

Heb je nog vragen over werken bij ZBVO? We staan je graag te woord!

Neem contact met ons op

Werk dat bij jouw wensen en behoeften past

Maak je ambities waar bij ZBVO. Vertel ons waar jouw voorkeuren of interessegebieden liggen. Binnen het comfort van een vaste aanstelling bewegen wij mee met jouw loopbaanwensen.

Werk en privé in balans

We vinden het belangrijk dat werk en privé in balans is. Er staat een compleet bedrijfsbureau voor je klaar dat zaken voor je op kan pakken zodat jij je kan toeleggen op het verlenen van zorg. Ook als instellingen je om meer diensten vragen, staan wij hier tussenin om jouw vrije tijd te bewaken en overbelasting te voorkomen.

Secundaire arbeidsvoorwaarden die bij jou passen

Naast een marktconform salaris, staan we open voor op maat gemaakte secundaire arbeidsvoorwaarden.

Je kan leunen op een stabiele basis

Veel SO’s en paramedici blijven jarenlang bij ons dienst. Dit komt omdat de zorginstellingen waar ze werken, vaste partners van ZBVO zijn. Je kan dus rekenen op een vaste plaats en wordt dus niet ingezet om capaciteit op te vullen. Bovendien leun je op een stabiele multidisciplinaire basis van professionals met geriatrische specialisatie.

Bij- en nascholing volgen via onze eigen ZBVO Academy

Eenvoudig bij- en nascholing volgen via onze eigen Academy. Of een buddy die je begeleidt om zo snel mogelijk te kunnen excellereren bij onze organisatie en de zorginstelling of praktijk waar je werkt.

Jouw steentje bijdragen aan de kwaliteitszorg van de vakgroep ZBVO

Je draagt bij aan een hechte vakgroep specialisten, die met elkaar spart, elkaar inspireert en steunt. Deel je visie en breng elkaar naar een hoger level. Dit kan o.a. binnen onze Academy, of als buddy, accounthouder, etc. Die keuze ligt bij jou.

Stel samen onze koers vast

Je bent expert in je vak. Van specialist ouderengeneeskunde tot paramedicus en zelfs stagiair of student: jij voert het beleid uit en mag daar dus ook over meepraten. Onze organisatie is plat en wij halen onze expertise van de werkvloer. Jouw inzichten zijn ons erg waardevol.

Medewerkers aan het woord

Vacatures specialist ouderengeneeskunde

Laat ZBVO bij jou solliciteren

Wij van ZBVO komen graag met jou als Specialist Ouderengeneeskunde in contact. ZBVO presenteert zich graag en solliciteert dan bij jou! Binnen één werkdag bellen we je voor een kennismaking.

Ja, laat ZBVO bij mij solliciteren!

Open sollicitatie

Niet je gewenste vacature gevonden? Stuur dan een open sollicitatie.

Stuur je open sollicitatie

ZBVO Opleidingsmogelijkheden

Wil je graag Specialist Ouderengeneeskunde worden? ZBVO helpt je graag! Zo bieden we door SOON erkende stageplaatsen aan. Ook kunnen we je faciliteren met de gehele opleiding tot specialist ouderengeneeskunde. Indien je basisarts bent staan we open om met je in gesprek te gaan en het opleidingstraject op te starten. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Neem contact met ons op